Ontdek een uniek Business & Event Center in de provincie Luik

Ontdek een uniek Business & Event Center in de provincie Luik

Wil je er even tussenuit en met focus in een rustige omgeving vergaderen? Dan ben je bij Kloster Heidberg aan het goede adres.


Kloster Heidberg kan zowel voor diverse workshops & vergaderingen, corporate meetings, seminaries, incentives, presentaties, bedrijfs- en privéfeesten met of zonder overnachting geboekt worden.5 state-of-the-art vergaderzalen + kapel

Het Business & Event Center telt vijf vergaderzalen (tot 285m²) met state-of-the-art technologie, alsook een kapel die kan worden ingezet voor voorstellingen, kamerconcerten, vergaderingen, recepties en feesten. Als je opteert voor meerdaagse meetings, kun je rekenen op 38 comfortabele tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM). Catering wordt tot in de puntjes voorbereid.


Het klooster heeft een eigen restaurant met een capaciteit tot 76 personen. Ook externe catering behoort tot de mogelijkheden indien je een eigen cateraar wenst in te schakelen. Het klooster kan tevens volledig privé worden afgehuurd.Na inspanning volgt ontspanning

De prachtige landschappen (Natuurpark Botrange), diverse vrijetijdsfaciliteiten en een uitstekende keuken van de regio zorgen voor heel wat mogelijkheden om na het harde werk een beetje of veel stoom af te blazen. Een greep uit de brede waaier van mogelijkheden: rope skipping, langlauf, golf, geocaching, kook- en cocktail workshops, wijn- en bierproeverij in combinatie met een casino avond of een schattenjacht, een proeverij bij Distillerie Radermacher.

 

Alle voordelen in één oogopslag:

  • Ideaal gelegen in de Euregio, met een rechtstreekse treinverbinding vanuit Oostende - via Brugge, Gent, Brussel, Leuven, Luik tot Eupen (5 minuten wandelafstand van het station)
  • 5 vergaderzalen (tot 285m²)
  • 38 tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM)
  • Meertalige service
  • Restaurant met een capaciteit van 76 personen
  • Volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
  • Privéparking (80 voertuigen, 4 toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit)


Bekijk ook de online brochure!

www.klosterheidberg.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties