Hoe Kinepolis Business de eventplanner.net review API inzet voor een betere conversie

Hoe Kinepolis Business de eventplanner.net review API inzet voor een betere conversie

Kinepolis, de grootste bioscoopexploitant van Europa, hecht veel belang aan online reviews en integreerde met succes de eventplanner.net review API in hun conversiestrategie.


Kinepolis levert de beste bioscoopervaring aan bezoekers en is ook een prominente speler op het gebied van evenementenlocaties. Met uitgebreide faciliteiten en moderne infrastructuur biedt Kinepolis Business een unieke omgeving voor uiteenlopende evenementen zoals conferenties, productlanceringen en bedrijfspresentaties. Om deze boodschap over te brengen naar potentiële klanten, bouwden ze een sterke online aanwezigheid op en beschikken ze al jaren over bedrijfspagina’s op eventplanner.net voor verschillende locaties. Kinepolis Business zet actief in op het verzamelen van reviews via eventplanner.net en sinds kort integreerden ze deze ook op hun eigen B2B website met de eventplanner.net review API.



Reviews eventplanner.net integreren in je eigen website

De eventplanner.net review API is een krachtige tool die eventbedrijven in staat stelt om hun reviews op eventplanner.net te integreren in hun eigen website. Door gebruik te maken van de API toont Kinepolis Business nu de positieve ervaringen van organisatoren aan bezoekers die geïnteresseerd zijn in het boeken van een evenement. "Bezoekers kunnen de betrouwbare feedback van anderen lezen, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in de kwaliteit en service die we bij Kinepolis Business bieden. En dat verhoogt de conversie van onze B2B website", aldus Nancy Moerman.


Screenshot 2023-07-16 at 09.13.46.png


Kinepolis Business begrijpt dat het bieden van een geweldige ervaring begint bij de allereerste interactie met potentiële klanten. Kevin Van der Straeten, founder van eventplanner.net, vertelt: “Door te kiezen voor het veilige en neutrale reviewplatform van eventplanner.net verhoogt Kinepolis Business de geloofwaardigheid van de reviews aanzienlijk. Dit is een slimme zet in de moderne zakelijke wereld, waar online reviews een cruciale rol spelen in het besluitvormingsproces van klanten."


"Je webdeveloper implementeert de review API. Het grote voordeel van werken via een API is dat de uitwisseling van data tussen ons platform en je website automatisch gebeurt en je zelf controle hebt over hoe je de reviews presenteert. Wil je het eenvoudiger houden, dan hebben we ook een review widget die sneller te installeren is”, besluit Kevin.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties