Ontdek 10 eventlocaties om de summer-vibes aan te wakkeren

Ontdek 10 eventlocaties om de summer-vibes aan te wakkeren

Nu het kwik begint te stijgen, is er geen betere manier om de seizoenswisseling te omarmen dan door heerlijke zomerevenementen te plannen. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft of festival organiseert, we hebben tien uitzonderlijke locaties uitgekozen om de perfecte zomerse toon te zetten.


De zomer staat synoniem voor verfrissende cocktails, barbecues en de allure van het buitenleven. Het is het seizoen van zonovergoten feesten in Ibiza-stijl, boeiende salsadansen en onvergetelijke strandervaringen.


Op eventplanner.net vind je in onze zoekmachine duizenden evenementenlocaties. Om je keuze te vergemakkelijken, heeft onze redactie locaties geselecteerd die de typische zomerse sfeer uitstralen. Laten we, gepresenteerd in willekeurige volgorde, aan deze reis beginnen:


Zin in een 'nautisch' tintje? Overweeg Gallery 308, een locatie met een panoramisch uitzicht op San Francisco en de iconische Golden Gate Bridge. Deze ruimte combineert industriële esthetiek met buitenmogelijkheden en past perfect bij jouw maritieme thema.



Niets schreeuwt meer zomer dan water. Waarom organiseer je jouw evenement niet op het water? De OCEANDIVA staat als een van de meest luxueuze drijvende locaties, perfect voor wie op zoek is naar een onvergetelijke waterervaring.



Bocadero, met zijn levendige stadsstrand, brengt moeiteloos de charme van Saint-Tropez naar Antwerpen. Voel het zand onder je voeten en geniet van een cocktail onder de palmbomen, de perfecte ambiance om te ontspannen of te netwerken.



Genesteld in het hart van Silicon Valley, is Blanco - een urban locatie - een belangrijke evenementenlocatie van de Bay Area in het historische centrum van San Jose. Dit charismatische gebouw is omgetoverd tot een leeg canvas van drie verdiepingen en meer dan 12.000 vierkante meter, uitstekend geschikt voor bruiloften, zakelijke en sociale evenementen.



Soms kunnen zomerse buien uw plannen verstoren. Bij STRND in Nederland hebben ze dit opgelost door het strand naar binnen te halen, zodat uw evenement schittert, bij regen of zonneschijn.



Voeg een vleugje elegantie toe aan uw zomerevent in het pittoreske kasteel 'Blauwhuis'. Deze idyllische locatie, genesteld in een groen landschap, zal uw gasten meenemen naar een sprookjesachtige omgeving.



Combineer teambuilding en waterpret bij Terhills. Van strandlocaties tot feestzalen, dit hotel biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Bovendien wordt het omringd door een natuurpark - de natuur op zijn meest adembenemende.



Kiezen voor Vijverhof staat garant voor een toegankelijke locatie, compleet met uitgestrekte vijver, zandstrand, terras, heerlijk eten en sfeervolle feestzalen. Deze locatie belooft een onvergetelijke eventervaring.



Voor wie op zoek is naar een unieke mix van industriële esthetiek en buitenruimte, is De Kruitfabriek the place to be. Het enigszins 'ruw aan de randen'-gevoel draagt alleen maar bij aan zijn kenmerkende charme.


Heb je je ooit voorgesteld je eigen stad te besturen? Landal Esonstad, een waterrijk recreatiepark, is te huur voor het hosten van grootschalige evenementen en het vervullen van jouw burgemeestersdromen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties