Een unieke plek voor evenementen

Een unieke plek voor evenementen

Op zoek naar een unieke eventlocatie? Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw gelegen in Eupen op een boogscheut van het centrum van de stad, middenin een groene omgeving. 


Het klooster werd helemaal gerenoveerd met respect voor de eeuwenoude geschiedenis en omgetoverd tot een top-notch Business & Event Center met slaapgelegenheid dat flexibel voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals corporate meetings, seminaries, bedrijfsincentives, ...Uitstekende bereikbaarheid

Kloster Heidberg in Eupen ligt tussen Luik en Aken, vlakbij de poort van de Hoge Venen, met bekende landmarks als Botrange, Baraque Michel, ... Evenwel in het oosten van het land, maar zeer vlot bereikbaar. Zo is er een rechtstreekse trein vanuit Oostende die langs alle grote Vlaamse steden tot in het station van Eupen rijdt. En dat ligt simpelweg op wandelafstand van het klooster. Wie voor de eigen wagen opteert, snort langs de autosnelweg in vlot een uurtje van Brussel naar Eupen. Een grote privé-parking biedt plaats voor 80 auto's.


Luftansicht.jpgVergaderen

Kloster Heidberg telt vijf vergaderzalen (tot 285m²) met state-of-the-art technologie, alsook een kapel die kan worden ingezet voor voorstellingen, kamerconcerten, vergaderingen, recepties en feesten. Bedrijven die opteren voor meerdaagse meetings kunnen rekenen op 38 comfortabele tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM). Catering wordt tot in de puntjes voorbereid. Het klooster heeft een eigen restaurant met een capaciteit tot 76 personen. Ook externe catering voor bedrijven die hun eigen vaste cateraar wensen in te schakelen, behoort tot de mogelijkheden. Het klooster kan tevens volledig privé worden afgehuurd.Ontspanning

Na inspanning volgt ontspanning. De prachtige landschappen, diverse vrijetijdsfaciliteiten en een uitstekende keuken van de regio zorgen voor heel wat mogelijkheden om na het harde werk, een beetje of veel stoom af te blazen. Een greep uit de brede waaier van mogelijkheden: rope skipping, zeilen, langlauf, golf, geocaching, kook- en cocktail workshops, wijn- en bierproeverij.


Jezelf overtuigen van al deze sterke punten om Kloster Heidberg voor jouw volgende bedrijfsevenement te selecteren, neem een kijkje op de website van deze topvenue:

www.klosterheidberg.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties