Organiseer een verrassende 'family day' in het Domein van de Grotten van Han

Organiseer een verrassende 'family day' in het Domein van de Grotten van Han

Op zoek naar een unieke locatie voor de jaarlijkse familiedag van je bedrijf of klant? Waarom niet op het Domein van de Grotten van Han! Of je nu 50 of 3.500 mensen uitnodigt, in het grootste Wildpark van België is er aan plaats geen gebrek. Volledig à la carte en volgens jouw budget.

 

Hoe zo'n tailormade 'family day' er kan uitzien? Dat bepaal je helemaal zelf. Doe hieronder alvast wat inspiratie op, dankzij dit voorbeeldprogramma.

 


Ready to go?

Dankzij z'n centrale ligging is het Domein van de Grotten van Han uitstekend bereikbaar. Wie vanuit Brussel, Leuven of Luik vertrekt, is amper een uur onderweg. Wie in Antwerpen of Hasselt in de wagen of bus kruipt, staat anderhalf uur later al aan de ingang.

 


Ontvangst op het domein

Collega's die elkaar begroeten, hun partners en kinderen aan elkaar voorstellen … het gebeurt allemaal tijdens een heerlijk, verkwikkend ontbijt.

 


Op verkenning

Iedereen is vrij om het Domein op zijn eigen manier te ontdekken:

  • In het Wildpark stappen ze in een Safari-car of trekken ze te voet door de uitgestrekte bossen. Daar observeren ze tot wel 650 wilde dieren! Zo ontmoeten ze de Europese big five: de bizon, wolf, bruine beer, lynx en veelvraat. En dat in hun natuurlijke habitat.
  • Ook onder de grond valt er een pak te beleven. Wie afdaalt naar de Grot van Han struint door immense zalen en bewondert eeuwenoude, metershoge druipstenen. En tijdens de adembenemende klank- en lichtshow Origin keren ze terug in de tijd: naar het ontstaan van de mensheid ... en van moeder aarde.

 


Gezellige lunch

Rond de middag schuift iedereen aan tafel voor een gezellige barbecue! Ze bespreken hun wilde avonturen bij een glaasje huiswijn, frisdrank of water. Of het artisanale biertje 'La Saison de Han'. Voor de producten werken ze op het Domein steeds met lokale leveranciers.

 

Ondertussen leven de kinderen zich uit op een gigantisch weiland waar een heus kinderdorp prijkt. Springkasteel, grime, liveband, clowns, alles is mogelijk!

En als ideale afsluiter van een onvergetelijke dag een lekker buffet met zoetigheden of een sprankelend glaasje bubbels ... zo kunnen je gasten nog wat gezellig napraten van de heerlijke dag die ze beleefd hebben op het Domein van de Grotten van Han!

 


Het Domein helemaal voor jou alleen

Wil je het gehele Domaine reserveren voor een dag exclusief voor uw bedrijf? Op basis van +/- 3500 deelnemers is dat perfect mogelijk!


Meer informatie of een offerte? Contacteer ons op events@grotte-de-han.be

www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties