Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Dat de woorden Papendal en sport vaak in één zin genoemd worden is niet opmerkelijk. Grootse prestaties worden herleid naar de basis die bij #OpPapendal gelegd wordt -en waar trainingen aan de orde van de dag zijn.


Inmiddels is echter ook binnen de evenementenbranche breed bekend dat Papendal méér is dan sport alleen. De vele locaties en zalen maken het mogelijk om op Papendal veelzijdige evenementen te organiseren: van inspirerende congressen tot grootse, feestelijke buitenfestivals. Hier, in het hart van de Nederlandse topsport, waar veel energie gestoken wordt in sportiviteit en tot in de puntjes verzorgde evenementen, staat duurzaamheid zeer hoog in het vaandel.


Met het kiezen voor een duurzame locatie voor jouw evenement draag je bij aan het groter belang en dat vinden wij op Papendal ook erg belangrijk. Samenwerken voor de toekomst.


Op alle vlakken probeert #OpPapendal een steentje bij te dragen: "Zo ligt onze 'groene' locatie ook écht in het groen. Verscholen tussen de bossen van de Veluwe. Benieuwd wat wij nog meer doen aan duurzaamheid? We vertellen het je graag."


  • Door middel van onze Warmte- en Koude opslag benutten we de bodemenergie optimaal voor het verwarmen en verkoelen van onze gebouwen.
  • Met ruim 3.512 zonnepanelen wekken we onze eigen energie op!
  • Onze locatie heeft als eerste evenementenlocatie een biovergister in gebruik genomen waarbij duurzame energie wordt opgewekt door bioafval.
  • Innovatie in voeding is voor Papendal heel belangrijk. Zeker gezien onze topsportomgeving, waar we altijd al erg bewust bezig waren om een goede variatie en gezonde voeding aan te bieden. Nu met o.a. het Gelderland Good Food Kitchen project i.s.m. de Provincie Gelderland willen we iedereen laten kennismaken met gezonde, plantaardige en vooral lekker eten!
  • Een eigen moestuin op Papendal! In ons restaurant wordt voornamelijk gekookt met groenten uit de eigen moestuin. Dit is niet alleen gezond en kraakvers maar draagt ook bij aan het verminderen van transport van externe leveranciers.


Toe aan nieuwe energie? Je bent van harte welkom #OpPapendal!

papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties