Aftellen naar EventSummit op 9 maart in Jaarbeurs

Aftellen naar EventSummit op 9 maart in Jaarbeurs

Donderdag 9 maart vindt alweer de 15de editie plaats van EventSummit. Ook dit jaar weer 400 exposanten en naar verwachting meer dan 3.000 bezoekers.


Van 10.30 uur tot 17.30 uur wordt er zaken gedaan. Vanaf 17.30 uur begint de inmiddels roemruchte borrel. In verband met het jubileum wordt deze doorgetrokken naar 21.30 uur met de Live Jukebox, DJ Timm United en niemand minder dan Dries Roelvink.



Bijzonder sprekersprogramma

Zoals ieder jaar besteed de organisatie veel aandacht aan het sprekersprogramma met een fantastische line up. Van Won Yip tot Ron Blaauw, van Wouter de Jong tot Niek van den Adel, van Talitha Muusse tot Danielle Jiskoot. Totaal 18 topsprekers met een inspirerende keynote en voor iedere bezoeker vrij te bezoeken.



Heel veel FUN

Naast het zakelijke netwerken is er ook heel veel ruimte voor FUN tijdens EventSummit. De Camperbazen en Feestcaravans hebben ieder weer hun eigen festivalpleintje. Je kunt helemaal los met VR, F1 Simulatoren, de nieuwste fotobelevenissen en niet te vergeten een reuze Pacmanspel van 11 bij 13 meter. Ben jij live het spookje of de happert?



Duurzaam concept

De organisatie van EventSummit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het eendaagse concept zorgt voor aanzienlijk minder vervoersbewegingen dan reguliere beurzen met op - en afbouwdagen. Alles wordt hergebruikt. Tapijttegels ipv tapijtrollen. De diverse foodtrucks verzorgen een geheel vegetarisch aanbod. De komende editie kun je langs bij MVO bedrijven als Brownies en Downies, de Sign Language Bar en Nix en Nix.

 

De komende editie vindt plaats in hal 3 en 4 van Jaarbeurs. De deuren voor bezoekers gaan om 10.30 uur open en de dag wordt afgesloten met een feestelijke afterparty tot 21.30 uur. Tickets zijn kosteloos te bestellen via www.eventsummit.nl/tickets. Let op vanaf 6 maart 12.00 uur zijn de tickets € 25,00 excl. BTW.


De datum voor 2024 is inmiddels bekend: 8 februari.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Peaky Hats
De Levende Champagne Wand
Peaky Hats|
19 February 2024

Ring for Champagne! 🍾

Deze levende champagnewand is er niet zomaar één. Een high-end en chique jaren '20 champagnewand volledig in de stijl van Peaky Hats. Geen statische hangwand vol met champagne, maar een levende wand waarbij iedere gast verrast wordt door openslaande schilderijlijsten. Een (onvergetelijke) eerste indruk maak je maar één keer....

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties