BASF kiest voor Oostende als teambuildinglocatie

BASF kiest voor Oostende als teambuildinglocatie

Oostende is een unieke plek voor een teambuilding. Na al het stressen komt in Oostende het ontstressen. Ook team BASF, de chemiereus met vertakkingen over de hele wereld, kwam het strand onveilig maken en kreeg van Meet in Oostende een programma op maat.


Een leuke afwisseling tussen genieten, ontdekken en serieux. We luisterden even bij Julie Montulet, Marketing officer bij BASF, wat ze ervan vond.


"Elk jaar gaan we op zoek naar invulling voor onze teambuilding. Geen eitje, want we zijn met een groot team en we willen echt dat iedereen mee kan en wil doen met de activiteiten. Vorig jaar trokken we naar Wallonië, dus dit jaar was het aan het Vlaamse deel. En aangezien we de Noordzee al lang niet meer gezien hadden, kozen we voor Oostende."


"Ik denk wel dat we de juiste keuze gemaakt hebben. We hadden tijdens The Crystal Ship tour, een route langs indrukwekkende street art in de stad, pech met de regen. Maar de activiteiten in het Fort Napoleon waren echt top. Iedereen was mee. Toi, Moi et la Mer is een fantastische plek voor lunch, zeker voor de kwaliteit van de gerechtjes. De bbq bij PhareEast was dan weer toonbeeld van gezelligheid."


"Bij deze ook meteen een merci naar Meet in Oostende. Tijdens de voorbereiding van onze teambuilding, was de communicatie uiterst efficiënt. Niet onbelangrijk, want het mag toch vooruit gaan en zo voelden we ons echt ondersteund. Ook ter plaatse ging het vlot, er werd mooi rekening gehouden met onze wensen en agenda. We stelden de steun ter plekke sterk op prijs."


Wat denk je? Begint het te jeuken om ook in Oostende een onvergetelijke teambuilding te organiseren? Klik snel door naar:

www.meetinoostende.be/nl

Bron: Foto: Nick Decombel Fotografie

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties