Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Kruid je event af met een vleugje wetenschap

Soms denk je dat je een locatie al kent. Neem nu Technopolis. De meesten kennen Technopolis als die plek in Mechelen vlakbij de E19 waar kinderen ontdekken hoe verrassend leuk wetenschap is. Maar wist je al dat Technopolis ook een verrassend leuke én originele eventlocatie is?

 

Met een uitgebreid assortiment van zalen van 20 tot 700m² is Technopolis voor geen enkel event te groot of te klein. Recepties, beurzen, vergaderingen, lezingen, nieuwjaarsfeesten, benefieten, ... Je kan het zo gek niet bedenken of het vond al plaats in Technopolis. Naast een evenementenhal een auditorium met 150 zitplaatsen, beschikt Technopolis over een ruim assortiment aan polyvalente zalen, break-outruimtes en vergaderzalen. Sinds kort is ook een immersieve digitale ruimte beschikbaar die in functie van eender welk event compleet getransformeerd kan worden.

 

Maar wat Technopolis helemaal onderscheidt: de unieke setting. Wie aan Technopolis denkt, denkt meteen aan wetenschap, technologie en innovatie. En welk vooruitstrevend bedrijf wil hier niet mee geassocieerd worden? Op verzoek geven we aan elk evenement of teambuilding een bijzondere wetenschappelijke toets. Waar kan je nog je event afkruiden met een spectaculaire wetenschapsshow of wetenschappelijke demonstraties aan tafel? Of kan je de wetenschappelijke kennis van je gasten toetsen tijdens een quiz of teambuilding in onze expo’s?

 

Klinkt allemaal goed? Weet ook dat Technopolis geen enkel detail aan het toeval overlaat. Elk event wordt volledig tot in de puntjes begeleid door een ervaren eventteam dat alle kneepjes van het vak kent. "Spreker nodig? Kelners? Parkeerwachters? Of technische ondersteuning? Ook daarmee kunnen we je helpen. Verder biedt Technopolis biedt voor elk event ook catering op maat aan. Samen maken we van jouw event er eentje waar nog lang over nagepraat wordt."

www.technopolis.be/nl/evenementen
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties