Foodtrucks steeds populairder, aantal meer dan verdubbeld in 5 jaar

Foodtrucks steeds populairder, aantal meer dan verdubbeld in 5 jaar

Het aantal foodtrucks is de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld. In 2017 waren in Nederland alleen bijna 1200 foodtrucks, nu zijn dat er bijna 2500, zo blijkt uit cijfers van het handelsregister. En toename van 110 procent.


Vaak werd geroepen dat de hype rond foodtrucks snel over zou zijn, maar niets blijkt minder waar. Foodtrucks zorgen voor een unieke sfeer op festivals, evenementen en zelfs trouwfeesten. Er zijn echter nog redenen waarom de rijdende mini restaurants zo goed scoren. Mensen verwachten kwaliteit, iets waar de mobiele keukens met verse ingrediënten en originele concepten erg goed op scoren. Maar ook het diverse aanbod heeft een enorme aantrekkingskracht. Sushi, pulled pork, pizahoorntjes, cocktails, wafels op een stokje, vegetarisch, ... je kunt het zo gek niet bedenken of er is een foodtruck die het serveert.


Ontdek de leukste foodtrucks op eventplanner.be! Staat jouw foodtruck er nog niet bij? Maak dan snel een gratis bedrijfspagina aan.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Hotspot alert!
ECC Leiden|
27 February 2024

De aanwezigheid van hotspots op je vergaderlocatie maken je bijeenkomst of event pas écht leuk. Combineer je noodzakelijke vergadering bijvoorbeeld met een brainstormsessie op de bodem van onze Pool of raak geinspireerd in The Classroom met jaren ‘80 details. Ook de mediterrane Greenhouse staat op je te wachten voor een break, receptie of pub-quiz. En onze bar is de kers ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Advertenties