Nieuw: beheer je eventbudget nu ook in onze eventsoftware

Nieuw: beheer je eventbudget nu ook in onze eventsoftware

Al meer dan 2500 organisatoren maken gebruik van de gratis eventplanner.net eventsoftware voor een vlekkeloze organisatie van hun events. We beloofden begin dit jaar dat er snel nieuwe tools zouden bijkomen. Op algemeen verzoek lanceren we vandaag 'Budgets'.

 

Budgets houdt al je eventgerelateerde uitgaven bij en, als je dat wenst, ook je inkomsten. De tool integreert ze naadloos in een solide financieel plan of business case. Het budgetteren van je evenement eenvoudig gemaakt!

 

Net zoals onze andere tools past Budgets naadloos in het eventplanner.net platform én is het gebruik ervan gratis.

 

Budgets is geschikt voor het berekenen van de kosten van uiteenlopende evenementen zoals trouwfeesten, privé events, … Voor professionele evenementen zoals festivals, bedrijfsevenementen, teambuildings, ... is er een geavanceerde modus waarmee je de kosten exclusief btw kunt ingeven. Onze software berekent dan de totalen zowel inclusief als exclusief btw.

 

Helemaal handig is dat variabele kosten zoals catering zich automatisch aanpassen aan het aantal personen dat je bij de settings van het evenement hebt ingesteld. Als je later het aantal personen aanpast, corrigeert de tool automatisch alle budgetrijen die werken met dit aantal. Superhandig, niet?

 

Zelf aan de slag? Ontdek alles over onze eventsoftware en Budgets. Succes met de organisatie van je evenement!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Sandi McNeill
Sandi McNeill
New|2022-06-14 - 03:14u

I enjoy your informative newsletter, thank you.

Van der Maarel Eventstyling
Sneak peek - #1
Van der Maarel Eventstyling|
27 February 2024

Onder de titel ‘Sneak Peek’ laten we je de komende tijd zien wat er in de Van der Maarel studio ontwikkeld wordt! De samples, de accessoires, de flora en alle details die gaan leiden tot een fantastische nieuwe stijl, volledig ontworpen in huis. Laat in de comments horen hoe jij deze stijl zou noemen, en wie weet heet hij straks ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Advertenties