Betoverende fusie tussen Push To Talk en White Rabbit

Betoverende fusie tussen Push To Talk en White Rabbit

Push To Talk neemt White Rabbit over. Hou je dus klaar voor events met een verrassende wauw-factor. De verwondering waarmee White Rabbit al vele jaren mensen betovert, krijgt nu een extra dimensie met de sterke live communicatie van Push To Talk.  


Een dertigtal ervaren professionals staan klaar om jouw personeelsfeest, klantenevent of elk ander feest feilloos te organiseren, mét toverzout!Communication & celebration united!

Al 15 jaar is White Rabbit een begrip in de evenementensector waarbij verwondering en beleving centraal staan. Push To Talk zet al jaren in op verbinding door een sterk inhoudelijk verhaal. Samen maken ze de cirkel rond: communication en celebration united!


Tom Bellens (4).jpeg


Tom Bellens, Push To Talk: "Verhalen verbinden ons. Ze laten ons toe om emoties met elkaar te delen en ze verstevigen zo de band. Via verhalen brengen we de waarden en ambities van een bedrijf, organisatie of merk tot leven. Door de overname van White Rabbit komt daar nu ook het luik ‘live entertainment’ bij. Samen is dit de perfecte combinatie om bedrijven en organisaties op diverse vlakken te ondersteunen. We helpen hen om enerzijds inhoud en visie te communiceren, maar anderzijds ook de aanwezige ‘knaldrang’ tot kwalitatieve events te kneden."


White Rabbit kan als geen ander ‘knaldrang’ tot kwalitatieve events kneden!Cocktail van emoties en content!

In totaal zullen een dertigtal professionals body geven aan het uitgebreide Push To Talk. Buiten mensen met sterk organisatorische skills wordt het ook een mix van sterke content creators, een in-house audiovisueel team en allround creatives. Ook digitale communicatie blijft een belangrijke pijler om de power van live-communicatie maximaal te benutten.


Die cocktail serveren we onder meer aan Umicore, AZ Delta, Securitas, VDAB, Rode Kruis Vlaanderen, Itinera, Recupel en Greenyard.

 

Met deze uitbreiding is Push To Talk meteen 'up and running' om events van A tot Z vorm te geven. In het najaar is een verhuis gepland naar een nieuwe locatie als thuis voor de grotere equipe. Alles wordt voorbereid om met Push To Talk een verschil te maken, voor elke klant en bij elk evenement of communicatietraject.

pushtotalk.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties