Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Online evenement in een verbluffende 3D-wereld

Jouw online of hybride event presenteren in een verbluffende 3D-wereld? Dat is geen onhaalbare kaart meer. BluePoint Brussel opent een volledig nieuwe greenkey studio, inclusief state-of-the-art technische infrastructuur.

 

Voor wie het een nieuw begrip is, een greenkey studio heeft één of meerdere groene wanden (bij BluePoint Brussel zijn het er drie) en bovendien een groene vloer, die tijdens de streaming van het event 'vervangen' worden door virtuele achtergronden. Dat kan schermvullend waardoor je als het ware in je presentatie staat. De grafische mogelijkheden zijn haast onbeperkt, waardoor je jouw event visueel volledig kunt branden en personaliseren. 


The bigger, the better?

Het is een feit: hoe meer ruimte in de studio, hoe meer settings en hoe flexibeler de settings mogelijk zijn. De totale studio bij BluePoint Brussel meet maar liefst 100 m2 waarvan 70 m2 stage. Dat betekent ook dat je bijvoorbeeld eerst een keynote en daarna een panelgesprek met een grotere groep deelnemers probleemloos kunt organiseren. Deze flexibiliteit in opstellingen maakt van de greenkey studio van BluePoint een zeer multifunctionele omgeving geschikt voor onder andere webinars, debatten, keynotes, award ceremonies, corporate video's en reclamespots.

 

Omdat de nieuwe studio integraal deel uitmaakt van het business centrum, kun je tijdens je online event ook gebruik maken van deze infrastructuur. Denk hierbij maar aan een verzorgde lounge ruimte, dressing, restaurant en vergader- en grote evenementenzalen. Een hybride event, met een deel van de gasten of deelnemers ter plekke in het bedrijvencentrum, behoort daardoor ook tot de mogelijkheden.


 

Last, but not least, de technische infrastructuur

BluePoint investeerde voor zijn nieuwe greenkey studio in de nieuwste technologieën. De studio beschikt over worldclass geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al je digitale productie-eisen te voldoen. Inclusief tracking camera's die de modelling van de backgrounds en de bewegingen op de stage net zo uitzenden al stond je in een televisiestudio. De uitzendingen kunnen gekoppeld worden met alle systemen die je in je bedrijf zelf gebruikt: Teams, Zoom, Webex, FB live, YouTube, Hopin, Vimeo Pro, LinkedIn, Go to webinar, ...


bluepoint_greenkey_studio3.png  

 

Vrees je allerlei technische hick-ups tijdens je online of hybride evenement? Dat is helemaal niet nodig, want zowel voor je preproductie, de productie zelf en de postproductie staat een ervaren technische equipe voor je klaar.

 

Meer info vind je op de website van BluePoint, in de technical sheet (download: bluepoint-green-key-studio.pdf) of neem contact op met Laurent Coessens via laurent.coessens@bluepoint.be

www.bluepoint.be/nl/greenkey-studio/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties