6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

De coronamaatregelen blijven onzekerheid geven. "Gaan we ons event verplaatsen of annuleren?" Het was het afgelopen jaar dé vraag die organisators van evenementen zichzelf stelden. Maar gelukkig is er nog een optie, je event online organiseren en uitzenden.


Wil je ook tijdens deze lockdown impact blijven maken en jouw doelgroep aan je binden? In de professionele Jaarbeurs studio is alles aanwezig om jouw event tot een succes te maken.


6 redenen om je online event bij Jaarbeurs te organiseren:



1. De beleving staat centraal

In 2020 kwam je er misschien nog mee weg: een livestream vanuit de woonkamer, haperend beeld of ontbrekend geluid. Maar daar is nu echt een einde aan gekomen en de focus ligt nu nóg meer op beleving. Events worden beter opgezet, meer uitgedacht en online is er veel meer mogelijk. Want inmiddels weten we: de aandacht van een kijker achter een beeldscherm, is beperkt. En om die aandacht vast te houden, halen we alles uit de kast.



2. Jouw merk in de spotlights

Het is jouw event, dus belangrijk dat het niet lijkt op die van een ander. Met de videowall en aanpasbare verlichting kun je de studio volledig aanpassen naar jouw eigen huisstijl en sfeer voor de beste impact. Je sprekers en boodschap komen immers veel meer tot hun recht in een mooie studio en je professioneel uitstraling laat aan je deelnemers zien dat je hen serieus neemt.



3. Volledige focus op jouw boodschap

Een uitzending met bijvoorbeeld verschillende sprekers of digitale content in goede banen leiden kan nog wel eens hectisch overkomen. Onze eventmanagers en technici hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt zodat jij volledig ontzorgd bent. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest!



4. Professionele techniek en ondersteuning

De studio is voorzien van hoogwaardige AV-apparatuur en verlichting. Je krijgt tevens professionele ondersteuning van ervaren technici en die vanuit een aparte regiekamer alles voor je zullen regelen. Ervaring met het uitwerken of organiseren van een online event is dus niet nodig.



5. Innovatieve totaaloplossing met verschillende settings

Om de juiste sfeer neer te kunnen zetten voor elk event is onze studio ingericht met een warm en gastvrij interieur en we bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk én loungehoek. Daarnaast kun je als organisator vanuit de regiekamer alles perfect in de gaten houden en zorgen we er samen voor dat de hele uitzending soepel verloopt.



6. We denken met je mee van begin tot eind

Om jouw programma-elementen net zo boeiend te houden als met een live evenement is soms nog wel wat ‘omdenken’ voor nodig. Onze eventmanagers hebben ruime ervaring met zowel live als online events en denken graag met je mee over de beste manieren om de interactie met je publiek hoog te houden en alles prachtig in beeld te brengen.



Meer weten over Jaarbeurs Studio? Surf snel naar:

www.jaarbeurs.nl/contact-opnemen-jaarbeurs-studios
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties