EventSummit verplaatst naar 14 april 2022 in Jaarbeurs

EventSummit verplaatst naar 14 april 2022 in Jaarbeurs

De organisatie van EventSummit heeft besloten om de beurs te verplaatsen van 10 februari naar 14 april 2022.


Arjen Lemstra: "Het zijn nog steeds onzekere tijden en we zijn bang dat veel opdrachtgevers in februari nog vastzitten aan het thuiswerkadvies en geen beurzen mogen bezoeken. Daarom hebben we besloten om EventSummit te organiseren aan het begin van de lente."


Joris Bots: "We krijgen over de nieuwe datum heel veel positieve reacties. Van zowel de 230 exposanten, die al geboekt hebben, als potentiële exposanten. Maar ook van veel bezoekers, die dagelijks vragen of ze al een ticket kunnen boeken."


De Jaarbeurs heeft op 14 april 2022 hal 3 en 4 gereserveerd voor de EventSummit. "Ook in april kunnen we collega’s, opdrachtgevers en bedrijven gelukkig de gastvrijheid bieden die we willen bieden. We zien ernaar uit iedereen te ontvangen en van onze hallen voor één dag het kloppend hart van de evenementenindustrie te maken", aldus Niek Krebbers.

 

De organisatie van EventSummit verwacht tussen de 350 en 400 exposanten en ca. 3.000 bezoekers.Nieuwe website EventSummit en start Ticketing

Niet alleen een nieuwe datum, maar ook de website van EventSummit is in een nieuw jasje gestoken. Je vindt hier alle informatie over de 14de editie van deze vakdag voor alle eventprofessionals.


En vanaf vandaag bestaat de mogelijkheid om een ticket te boeken. Voor opdrachtgevers zijn de tickets kosteloos. Toeleveranciers, die geen stand hebben, betalen een klein bedrag. Voor info en tickets, ga naar:

www.eventsummit.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Tentenverhuur Sleidinge
Sailcloth tent
Tentenverhuur Sleidinge|
11 January 2022

In 2021 konden wij voor het eerst onze Sailcloth tent opzetten! De verwachting van de klant en van ons werden volledig ingelost!


Bij de start van 2022 willen wij jullie enkele foto's van deze tent niet ontzeggen! Zodat ook jullie al kunnen wegdromen van een feest in één van onze tenten!

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Jaaroverzicht 2021: 15 meest bekeken video's van het jaar

Jaaroverzicht 2021: 15 meest bekeken video's van het jaar

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Boost de vibe van jouw Tribe met TTPE

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Onze event management software nu ook in iOS en Android app

Advertenties