Verslag van een top bedrijfsevenement in Oostende

Verslag van een top bedrijfsevenement in Oostende

Op 9 en 10 november organiseerde Mediahuis haar 'De Standaard redactiedagen' in Oostende. En of het een succes was! Lees hier het sfeerverslag van de tweedaagse en de uiterst positieve ervaring van de samenwerking met Meet in Oostende.


Carine Billion, redactie-assistente De Standaard, getuigt over de aangename manier van werken met Meet in Oostende en over het vlotte verloop van het ganse event in Oostende: "De organisatie was uitstekend geregeld, waarvoor niets dan lof en onze oprechte dank. De flexibiliteit van iedereen was zeer groot."


"De Grote Post is een fantastische locatie. De Foyer was de perfecte ruimte voor onze receptie, de bediening was uitermate vriendelijk, de hapjes waren lekker. De zaal Panorama was mooi en praktisch ingericht. De catering was tip-top in orde: heerlijk, creatief, gezond, gevarieerd. Ook was er de nodige flexibiliteit naar het sluitingsuur toe, waardoor we nog even onze benen konden strekken (en plooien) op de geïmproviseerde dansvloer."


"Iedereen ging zeer tevreden naar zijn/haar hotel. De hotels (Upstairs, Andromeda en Cocoon) waren ook excellent: perfect onthaal, klantvriendelijk, uitstekend ontbijt, een voor een toppers! En om nog eens terug te keren."


"Het Kursaal leent zich geweldig goed voor het organiseren van dergelijk seminarie. De zalen waren ruim en de audiovisuele ondersteuning was zeer goed. De broodjeslunch was ook een ware voltreffer. Dank aan iedereen die onze redactiedagen mee tot een memorabel en groot succes hebben gemaakt. Een persoonlijke en uitdrukkelijke bedanking aan het adres van Lieve van Meet in Oostende voor haar bereikbaarheid, haar inzet, de interventies en alle hulp ten allen tijde tijdens deze tweedaagse."

 

Zelf interesse om een bedrijfsevent in Oostende te organiseren? Geef Meet in Oostende een seintje via info@meetinoostende.be en ze staan je graag bij met raad en daad. De gratis dienstverlening gaat van het helpen zoeken naar de meest geschikte activiteiten en locaties tot het mee helpen opvolgen van het event. 

www.meetinoostende.be/nl/

Bron: Foto: Titus Simoens

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties