Bezoekersregistratie ISE 2022 nu open!

Bezoekersregistratie ISE 2022 nu open!

ISE 2022 is een evenement voor de AV- en live-eventsector dat je gewoonweg niet mag missen. Het event biedt een boeiende beursvloer gecombineerd met een vijfdaags congresprogramma. ISE 2022 heeft als slogan 'Rise up. Reimagine. Ignite the future' van AV. Haal nu je gratis tickets!


ISE 2022 biedt deelnemers de kans om veilig te communiceren en toonaangevende technologieën en oplossingen persoonlijk te ervaren.Inspirerend congres- en inhoudsprogramma

ISE 2022 staat bekend als een bestemming voor inspirerende inhoud en biedt volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling via het vijfdaagse, meertalige inhoudsprogramma. Het ISE Conference-programma, met deskundige sprekers, presentaties en paneldiscussies, omvat een NIEUWE Live Events Summit, woensdag 2 februari, die 's middags plaatsvindt in hal 1.Technologie Zones

Verspreid over vijf zalen aan de Fira Gran Vía, is de beursvloer georganiseerd in vijf technologiezones om een sterk verbeterde bezoekerservaring te bieden. Tot nu toe hebben meer dan 700 bedrijven toegezegd te zullen exposeren.


Met brede gangpaden, een gemakkelijk te navigeren lay-out en toonaangevende merken die technologische innovaties presenteren, zal ISE 2022 zowel AV-professionals als eindgebruikers veel inspiratie en oplossingen bieden voor het transformeren van hun bedrijven en events.


Enkele van de belangrijkste Technology Zones zijn Audio (Hal 7), Digital Signage & DooH (Hal 6) en de nieuwe Lighting & Staging (Hal 7) - met speciale Lighting Demo Zone.Nieuw bij ISE

Een innovatie voor 2022 is ISE's Sound Xperience. Dit speciale bioscoopcomplex ligt op slechts enkele meters afstand van de Fira Gran Vía en biedt twaalf uniek geconfigureerde luisterruimten om audio met diepte, nauwkeurigheid en haarscherpe helderheid te laten zien. Dit initiatief, in samenwerking met het Eventos Filmax Cinema Gran Vía-complex, is de ultieme setting om het kenmerkende geluid van 's werelds toonaangevende audiomerken te proeven.


ISE heeft ook haar technologiedemonstratiegebieden sterk uitgebreid. Er zullen drie nieuwe demoruimtes zijn met betrekking tot verlichting en enscenering (binnen de Lighting & Staging Zone), audio en digital signage (beide buiten). Door gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten op de locatie, zullen deze nieuwe ruimtes bezoekers in staat stellen om deze belangrijke multi-technologische oplossingen in 'real-life' opstellingen te ervaren.

 


Gratis tickets

De inschrijving is nu geopend! Je kunt je GRATIS ticket boeken met de speciale eventplanner.net lezers code: FI1LU0RU


Boek hier je gratis tickets


Integrated Systems Europe, ISE 2022, vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía op 1-4 februari 2022. Het ISE Conference-programma loopt van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari.


Ga voor meer informatie naar:

www.iseurope.org
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties