Cisco lanceert vergaderen met hologram

Cisco lanceert vergaderen met hologram

Cisco lanceert met Webex Hologram een holografische vergaderoplossing die het mogelijk maakt om futuristisch maar reëel samen te werken met levensechte 3D-hologrammen van deelnemers.


Technologiebedrijf Cisco heeft Webex Hologram voorgesteld: in combinatie met een augmented reality-bril kun je vergaderen met 3D-hologrammen in Webex. Met de nieuwe, futuristische technologie wil Cisco bedrijven helpen zich eenvoudiger aan te passen aan het hybride werken. Het technologiebedrijf deed de aankondiging ter gelegenheid van WebexOne, zijn jaarlijkse evenement over online samenwerken.
Uit Cisco’s Hybrid Work Index blijkt dat voor ruim zestig procent van medewerkers de mogelijkheid om op afstand te werken van invloed is op het al dan niet behouden van hun job. Maar voor teams die hands-on moeten kunnen samenwerken, zijn hybride meetings met deelnemers op kantoor en op afstand werkelijk een uitdaging. Met de holografische mogelijkheden van Webex Hologram kunnen deelnemers nu toch samenwerken zoals ze dat vroeger in dezelfde ruimte deden. 

 

"Onze missie bij Cisco is om de 3 miljard digitale werkers in de wereld van overal op een gelijke manier te laten deelnemen aan werk", zegt Jeetu Patel, executive vice president en general manager, Cisco Security en Collaboration. "Met Webex Hologram verkleinen we de kloof tussen virtuele en fysieke samenwerking."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
We did it again : Certificate for Excellence 2021
Rent-A-Willys|
06 December 2021

Ondanks het tweede snoeiharde Coronajaar zijn onze klanten blijven komen met deze award als gevolg. Onze foto maakten we dit jaar voor een grafitti wall van de Belgische artiest KIWI. Prettig gestoorde foto. Toch ?😆


Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

Proficiat Philippe! Coole foto met een welverdiende award! 🏆

Lees ook

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Advertenties