Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Te midden van de Oostendse duinen vind je het Fort Napoleon. Dit historische gebouw is dé perfecte locatie voor ieder type bedrijfsevenement: seminaries, teambuildings, familiedagen, … de aanwezige brasserie verzorgt bovendien alle catering tot in de details.


Dit indrukwekkende Fort te midden van de Oostendse duinen is dé bestemming voor jouw volgend teamevent. Na grondige renovatiewerken opende het Fort Napoleon opnieuw de deuren en transformeerde zich tot een museum met een technologisch kantje met een gloednieuwe permanente expo.Teambuildings en familiedagen

Samen met je collega’s, vrienden, ... een uitdagende dag tegemoet gaan? Ook dat kan in Fort Napoleon! Een plek die tot de verbeelding doet spreken met zijn authenticiteit. Er wordt samengewerkt met verschillende evenementenkantoren die zowel vaste formats als een teambuilding op maat kunnen aanbieden.


Aan de hand van avontuurlijke activiteiten kun je jouw team beter leren kennen en een dag boordevol spanning en uitdagingen aangaan. Denk maar aan een spectaculaire ontsnapping uit het Fort, of een een grote zoektocht waar je aan de hand van doe-opdrachten een weg moet vinden door de gangen van het gebouw.


Ook voor familiedagen is het Fort Napoleon eveneens uiterst geschikt. De vele diverse ruimtes kunnen gebruikt worden voor tal van workshops en activiteiten, maar eveneens de ruimte rond het Fort en het strand dat op enkele minuutjes wandelen ligt zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een topdag gegarandeerd, voor zowel jong als oud.


Een korte meeting voor je aan het avontuur begint? Ook dat kan perfect. De volledig gerenoveerde brasserie heeft alle ruimte en infrastructuur voor een gezellige vergadering. Bovendien verzorgen zij met veel plezier alle nodige catering voor elk type bedrijfsevenement. Een absolute aanrader!
Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be

meetinoostende.be

Bron: Foto: Jan Crab

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties