JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

Wegens groot succes organiseert JADA events opnieuw het beproefde 'Sterrendiner op het Water'. Een heerlijk 4-gangen diner in aanwezigheid van een sterrenchef, aan boord van het gloednieuwe schip Blue Rhapsody.


Nieuw is dat het schip deze keer niet alleen in Antwerps maar ook in Gents water zal varen!


Niemand minder dan sterrenchef Danny Horseele (Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena) verwent de gasten met een culinair hoogstaand 4-gangen diner met amuses en aangepaste wijnen. Het schip vaart af vanaf de Rigakaai en maakt een tocht door het Gentse havengebied. In samenwerking met Gourmet Invent vaart het schip in Gent uit op donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Elke avond is Danny Horseele ook aanwezig en zorgt voor een perfecte keuken en service.


Danny Horseele ontwierp een menu exclusief voor deze gelegenheid. Het wordt sowieso een degustatiemenu op topniveau, maar verdere details wil de sterrenchef nog niet kwijt. Verder wordt alles coronaproof georganiseerd met meer dan voldoende ruimte tussen de tafels en volgens het horeca-protocol. Het schip heeft zelfs een ventilatiesysteem wat continu verse lucht aanzuigt van buitenaf, je zit als het ware dus buiten (maar met een dak boven je hoofd).


In Antwerpen stuurt sterrenchef Olivier de Vinck (Restaurant Kommilfoo) opnieuw zijn team aan. Het schip vertrekt aan het prachtige Antwerpse Havenhuis voor een vaartocht langs de sfeervolle lichtjes van de Schelde. Dit in het weekend van de Antwerpse Moederdag, namelijk op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021.


Meer info en boeken kan je op www.dinerenmetbeleving.be. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties