Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een webinar, talkshow of livestream op een professionele manier streamen? Maak kennis met Jaarbeurs Studios. Of het nu gaat om een inspirerend klantenevent, een belangrijke medewerkersbijeenkomst, een sessie met veel internationale gasten, een bijeenkomst met veel interactie met de deelnemers?


Jaarbeurs Studios staat voor je klaar en deelt graag een schat aan ervaring met je.

 


Een volwaardig (online) event

Online sessies maken een grote opmars en dat is niet zomaar. Waarbij het fysiek niet altijd mogelijk is om samen te komen, kun je als vervanging of uitbreiding kiezen voor een livestream. Online weliswaar, maar wel professioneler dan de zoveelste Zoom of Teams bijeenkomst. Met Jaarbeurs Studios geef je jouw sessie meer lading, krijg je technische ondersteuning en ziet je beeld er nét beter uit dan bij een gewone online meeting.

 


De mogelijkheden zijn eindeloos

Jaarbeurs Studios creëert jouw online event op maat. Vanuit een studio, groot of klein, die snel en gemakkelijk is ingericht en vanuit de look & feel volledig te personaliseren is naar jouw evenement of merk.

 

Deze professionals denken graag met je mee over een interessant programma. Ze zorgen dat de presentaties soepel verlopen en faciliteren jouw (digitale) bezoekers zodat ze interactief met elkaar in contact komen door een break-out sessie of workshop. En ze helpen je zelfs met interessante gastsprekers of een muzikaal intermezzo als dat je wens is.

 

Van 30 gasten tot een paar honderd deelnemers: neem contact op met Jaarbeurs Studios. En waar mogelijk maakt Jaarbeurs Studios natuurlijk het liefste de beste koppeling met jouw live event. Voor ontmoetingen die zo relevant mogelijk moeten zijn - welkom in Utrecht, welkom bij Jaarbeurs!

 

Meer informatie:

www.jaarbeurs.nl/nl/studios
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties