Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Dit jaar wordt een overgangsjaar. We moeten nog even door de zure appel heen bijten, maar betere tijden komen er aan. Binnenkort kunnen we weer op live teambuilding gaan, want laten we eerlijk zijn, er gaat niets boven persoonlijk contact met onze collega's, toch?  


Het Domein van de Grotten van Han heeft een prachtige nieuwe MICE brochure uitgebracht, om alvast leuke ideeën op te doen voor je volgende personeelsuitstap!


Vier topredenen om het Domein op je bucketlist te zetten als evenementenlocatie:1. Samen komen in de natuur

Vandaag is het nog belangrijker dan ooit met elkaar in contact zijn, maar dan liefst buiten in de frisse lucht. Het grootste Wildpark van België (250ha!) waarbij je oog in oog komt te staan met de Europese Big 5 is een site waar je vanzelf komt te onthaasten in het groen.2. Belgisch erfgoed

De Grot van Han behoort tot één van de oudste attracties van België. De rijke historie van de Grotten leest een beetje als de een kleine geschiedenis van Vlaanderen: met notoire periodes maar ook tijden van recessie. De laatste jaren echter bloeit het Domein van de Grotten van Han al nooit tevoren. Het één van de weinige grote Belgische bedrijven die nog familiaal beheerd worden. En dat voel je meteen bij het eerste contact!

 


3. Out of the box teambuildings

Vandaag zijn we allemaal op zoek naar iets speciaals. Een activiteit of workshop waar je niet alleen blij van wordt maar waar je ook nog iets van bijleert. Op een bijzondere of authentieke locatie. Van een bushcraft initiatie in het bos tot een muzikale gin-degustatie in één van de mooiste zalen van de Grot. Maar evengoed een avontuurlijke expeditie naar het hart van de aarde of een geanimeerde hike met Ranger. De mogelijkheden zijn talrijk!

 


4. Bijzondere overnachtingsmogelijkheden

Gaat je voorkeur naar een avontuurlijk verblijf in het hart van het Wildpark? Dan is de site van de Tree Tents precies wat je zoekt. Een unieke en magische ervaring. De 8 tenten kunnen volledig afgehuurd worden voor jouw team. Zijn jullie een grotere groep? Dan is er Cocoon Village, de gloednieuwe glamping site in het hart van Han-sur-Lesse. 30 luxetenten bieden plaats tot 120 personen! En als het écht luxe mag zijn is er het pas geopende Mercure hotel. Een elegant klassehotel met 117 kamers en een gastronomisch restaurant.

 

Klik hier voor de nieuwe brochure

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

Beste event software & tools voor het organiseren van evenementen: jouw ultieme gids

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Advertenties