INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Weerbaarheid, hoop en positief denken, daarmee gaat INKART, het in- en outdoor karting center aan de A12 tussen Antwerpen en Brussel, al meer dan een jaar de corona pandemie te lijf.


"Wat er mag, buitengewoon goed doen", met die visie maakt het team bijvoorbeeld van de kartingstages voor kinderen steeds weer een hoogtepunt tijdens de schoolvakanties.


Natuurlijk wordt er in Puurs ook al luidop gedroomd van meer. Plezier beleven, dingen doen, je familie, vrienden en collega's ontmoeten, dat is waar iedereen naar uitkijkt. Precies daarom werkt INKART hard aan zijn FUN-concept voor deze zomer. Daarbij wordt er gezocht naar de juiste combinatie van actief ontspannen en intens genieten, zodat iedereen zich weer vrij kan voelen.


Na het vele stilzitten is een beetje adrenaline meer dan welkom en daarom wordt het outdoor kartingcircuit momenteel integraal hertekend. Het resultaat belooft zowel een uitdagende alsook bijzonder veilige race-track van wel een kilometer lang te worden. Hierop gaan zowel bedreven piloten als occasionele karters heel veel race-sensaties kunnen ervaren.


Op het terras van REFUEL Food & Drinks wordt een lounge bar ingericht. Slow down and relax wordt hier het motto, inclusief reizen naar het buitenland. Op de vernieuwde menukaart vlieg je immers vlot van een Mexicaanse Quesadilla naar een Indianapolis BBQ.


Kartingplezier voor elke leeftijd bieden, dat is nu meer dan ooit het doel bij INKART. Daarom zullen er ook tijdens de grote vakantie weer kartingstages worden georganiseerd. De inschrijvingen daarvoor gaan heel binnenkort van start.


INKART zet in op de zomer, omdat we het verdiend hebben!

inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties