Tree Tents op het Domein van de Grotten van Han nu al bijna volgeboekt voor de zomer

Tree Tents op het Domein van de Grotten van Han nu al bijna volgeboekt voor de zomer

2021 wordt duidelijk opnieuw een 'staycation' jaar. De Belg staat te springen om op vakantie te gaan en onder het motto 'blijf in eigen land' maakt ook het Domein van de Grotten van Han zich op voor een druk seizoen.


90% van de Tree Tent hutten zijn al gereserveerd tot het begin van de zomer!Bijzonder overnachten in bomen

Nog nooit was overnachten op een uitzonderlijke locatie of in een speciale accommodatie zo hot als de laatste tijd: "Ieder jaar krijgen we meer aanvragen voor onze boomtenten” vertelt Kim de Lescluze, Eventmanager op het Domein. “Maar 2021 is toch echt een topper. We kunnen de reservaties amper bijhouden!"Glamping en Bivouac project

Door de aanhoudende vraag naar meerdaagse verblijven heeft het Domein besloten om dit jaar een heuse Glamping site aan te leggen: Cocoon Village. "Een weekend of midweek in Cocoon Village is een compleet arrangement" legt Kim uit, "Vanaf mei kunnen koppels of families van vier of zes personen overnachten in een luxe tent in een natuurlijk kader naast de kabbelende rivier de Lesse. Overdag worden er allerlei animaties georganiseerd en de gasten hebben uiteraard vrij toegang tot het Domein."


Naast 'Cocoon Village' wil het Domein ook een Bivouac kamp opzetten, in de boomgaard van het Wildpark. "Dit concept is eerder weggelegd voor de avontuurlijke reiziger, die wil proeven van het back to the wild gevoel maar toch een minimum aan comfort wenst te behouden", lacht Kim.Teambuilding in het groen

De verschillende sites lenen zich ook perfect als teambuilding locatie. Overdag deelnemen aan interactieve workshops of activiteiten in het hart van de Ardeense natuur, ’s avonds relaxen rondom het vuur en tenslotte overnachten op één van de meest exclusieve plekjes van België! Volledig Corona proof natuurlijk!


Voor meer informatie:

grotte-de-han.be/nl/bedrijven
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties