Marketing zuurstof nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2021

Marketing zuurstof nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2021

Straks is de coronastorm voorbij. Nu al zien we de aanvragen voor het najaar op eventplanner.be stijgen. En wat is belangrijker dan ooit bij de heropbouw van de evenementensector? Zorgen dat je 'gevonden wordt' en communiceren met je doelgroep. Wij kunnen helpen met jouw voorbereiding op het postcorona tijdperk. Hoe dat lees je in onze nieuwe mediakit.

 

eventplanner.be is de grootste community voor eventplanners in België en Nederland. Vergelijk ons met TripAdvisor, maar dan voor organisatoren.

 

Al meer dan 10.000 eventlocaties en eventleveranciers gebruiken onze krachtige marketingtools. We linken jouw merk aan onze community met meer dan 125.000 beslissingsnemers, helpen je gevonden te worden, nieuwe leads te genereren, hoger te scoren in zoekmachines, je verhaal te delen, connecties te maken die er toe doen, veilige reviews te verzamelen, instant bookings aan te bieden, vacatures in te vullen, ... 

 

We bieden een all-in-one aanpak die werkt: de juiste doelgroep, een gigantisch bereik en een technisch verbluffend platform. Wat we aanbieden en welke acties je kunt ondernemen, hebben we opgelijst in onze Mediakit 2021.

 

Download nu onze MEDIAKIT 2021 OF maak meteen een bedrijfspagina aan

 

 

Steunmaatregelen

Snakt jouw bedrijf naar marketing zuurstof, maar ontbreken de financiële middelen om te adverteren? Maak snel een gratis bedrijfspagina aan, start met het verzamelen van reviews, schrijf posts, ... Verder reiken we adverteerders met financiële problemen de hand met kortingen, betaalspreidingen en gratis periodes in ruil voor een lange termijn commitment. Samen zoeken we de meest geschikte oplossing om jouw eventbedrijf weer stevig op de kaart te zetten.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Online het ibis Styles Zeebrugge hotel ontdekken? Het kan!
Ibis Styles Zeebrugge|
15 December 2020

Wij nemen u met veel plezier mee naar het ibis Styles Zeebrugge hotel. Ontdek aan de hand van een virtuele tour de verschillende vergaderzalen en hotelkamers, en dit allemaal vanuit uw eigen zetel. Het ibis Styles Zeebrugge team ontvangt u met veel plezier met open armen, ontsmette handen en een mondmasker! Want wij staan meer dan ooit voor u ter ...

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer

Lees ook

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

Groot scherm huren voor EK 2021? Het is nu of nooit!

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

50.000 blije gasten na 365 dagen lockdown bij Remote Teambuilding Experience

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Advertenties