Hoe organiseer je je gastenlijst efficiënt?

Hoe organiseer je je gastenlijst efficiënt?

Wat is een van de meest stressvolle momenten bij het organiseren van een event? Is het de registratie van je gasten? Is het de controle op je AV-uitrusting? Of is het misschien het coördineren van de catering?

 

Natuurlijk zijn al deze aspecten belangrijk. Maar er bestaat niets spannender dan de eerste interactie tussen jouw team en je gasten. Met andere woorden: het check-in proces is het spannendste moment.

 

En dat geldt vooral voor grote evenementen. Denk even aan een beeld dat de honderden, zo niet duizenden gasten in een rij staan te wachten om een hun goodie bag te krijgen. Het is verschrikkelijk. En dat is waarom een overzichtelijke gastenlijst cruciaal is. Je team moet gemakkelijk kunnen navigeren door de namen, snel iemand vinden, om hem de juiste richting uit te sturen of om de correcte badge te genereren. 

 

Een overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken gastenlijst samenstellen voor je event, bespaart je team heel wat stress. Het helpt je ook de gastenbeleving te stroomlijnen door hen sneller door de check-in procedure te krijgen. Nu je dit weet, laten we even bekijken welke stappen je kunt zetten om een efficiëntere gastenlijst te organiseren:   

 


Stap 1: Creëer segmenten of types

Is je toegangsprijs voor iedereen hetzelfde? Of varieert die afhankelijk van het type-gast: een student of investeerder bijvoorbeeld. Voorzie je hetzelfde aanbod voor al je gasten, of hebben de ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

Training Online & Hybride Eventmanagement (6 x 2 uur online)

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Advertenties