Leen je (event)medewerkers uit via het deelplatform Bridge

Leen je (event)medewerkers uit via het deelplatform Bridge

Heb je geen nieuwe events in het vooruitzicht en zijn je medewerkers tijdelijk werkloos? Dreigt ontslag of vertrek voor jouw trouwe medewerkers, waar je de voorbije jaren zoveel hebt in geïnvesteerd? Stel dat je hen in plaats van werkloosheid of ontslag, een alternatief kan bieden?


Bijvoorbeeld door hen tijdelijk uit te lenen aan een andere werkgever die momenteel handen tekort komt. En dat terwijl ze toch ook aan jou gebonden blijven en ten allen tijde kunnen terugkeren. 



Deelplatform

Dat is mogelijk. Via het nieuwe deelplatform Bridge dat HR-dienstverlener Acerta recent heeft opgezet. Ben je werkgever, dan kan je je daar aanmelden. Je laat weten welke profielen je mogelijk beschikbaar hebt om tijdelijk uit te lenen, of welke profielen je tijdelijk als extra ondersteuning zou willen inschakelen. Medewerkers stappen hier al dan niet vrijwillig in.


  

Vind de perfect match 

Gespecialiseerde Bridgebuilders vergelijken vraag en aanbod aan profielen en gaan op zoek naar de perfecte match. Komen alle betrokken partijen tot een akkoord en is de match geslaagd, dan maken de Bridgebuilders contracten en formaliteiten in orde. 



Voordelen voor alle partijen

Zo biedt Bridge niets dan voordelen voor alle betrokken partijen. Als uitlenende werkgever zie je je personeelskosten dalen. Je geeft de mogelijkheid aan je medewerkers om zich elders nuttig te maken, nieuwe ervaringen op te doen en een volwaardig loon te verdienen. Bovendien blijft de medewerker bij jou onder contract. Ontvangende werkgevers zijn verzekerd van een gemotiveerde kandidaat die ze kunnen inzetten op dit piekmoment. Administratief en juridisch is alles transparant en correct geregeld. 



Gratis webinar 

Ook interesse om je getalenteerde medewerkers tijdelijk uit te lenen? Volg gratis het webinar over Bridge en werknemers delen op donderdag 29 oktober van 13u tot 13.45u. De gespecialiseerde Bridgebuilders leggen je tot in de puntjes uit wat het principe van werknemers delen en het deelplatform jou kan bieden. 


Schrijf in

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties