Français, Deutsch, Español? Dit is hoe we jouw eventbedrijf meer bereik gaan geven

Français, Deutsch, Español? Dit is hoe we jouw eventbedrijf meer bereik gaan geven

Groot nieuws! In de eerste helft van 2021 maken we eventplanner.net beschikbaar in nieuwe landen. Nieuwe markten bieden nieuwe kansen, nieuwe talen en nieuw bereik. En die kan jij in deze uitdagende tijden met je twee handen grijpen.


Enkele jaren geleden lanceerden we eventplanner.net, ons Engelstalige platform. Nu richten we ons vizier verder op Duitsland, Spanje, Frankrijk en met uitbreiding alle Franstalige regio’s. Eindelijk gaan we naar Wallonië, dat werd tijd ;°)What's in it for you?

We zijn klaar om de technologie die we hier in België en Nederland ontwikkelden, met de wereld te delen! Concreet brengt dat meteen heel wat veranderingen en vooral kansen met zich mee.


In deze eerste fase hebben we je Nederlandstalige en Engelstalige bedrijfspagina’s samengevoegd tot 1 bedrijfspagina. Adverteerde je op beide platformen met een betalende vermelding, dan val je in de prijzen, want de kosten voor de internationale site vallen weg. Adverteerde je enkel op de .be /.nl sites en had je internationaal een gratis versie, dan krijg je vanaf nu ook op de internationale site een premium vermelding. Meer bereik dus voor minder!


Technologisch is dit echt een geweldige stap vooruit! De teksten op je bedrijfspagina vertalen we automatisch, via geavanceerde Artificiële Intelligentie (AI) algoritmes, naar alle beschikbare talen op ons platform.  Dit is super interessant voor Belgische of Nederlandse bedrijven die ook internationale klanten bedienen. In één stap kun je in de taal van je prospecten communiceren. In de eerste fase werkt het al naar het Engels, binnenkort, tijdens fase 3 van dit project, naar het Frans, Duits en Spaans.


Ook al je posts en reviews publiceren we voortaan op al onze sites. Ook dat betekent meer bereik voor jou. Posts en reviews worden automatisch vertaald naar alle beschikbare talen. Bij de reviews kan de gebruiker naast de vertaling, ook steeds de originele versie bekijken. Op deze manier komen voortaan ook Nederlandstalige reviews op je Engelstalige bedrijfspagina.Next steps

Na deze eerste fase komen er nog twee ambitieuze fases om de wereld verder te veroveren. Letterlijk! In de komende weken en maanden werken we aan fase 2 en maken we onze content klaar om in de Duitse, Spaanse en Franstalige regio’s te schitteren. Fase drie, de effectieve lancering in de nieuwe landen, plannen we in de eerste helft van 2021.


"Technologisch zetten we opnieuw een gigantische stap voorwaarts met eventplanner, en daar zijn we best trots op", vertelt Kevin Van der Straeten. "Door onszelf steeds te blijven heruitvinden en ook in moeilijke tijden te blijven investeren in de eventsector, zijn we ervan overtuigd de eventbedrijven en -locaties op ons platform bij de heropstart van onze sector meer kansen te kunnen geven. En daar doen we het voor!"

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Christian Titeca [Photoevents]
Christian Titeca [Photoevents]
Leader|2020-10-26 - 11:49u

Dat vind ik allemaal geweldig en speciaal ook de opening naar de Spaanse markt :-)

Geoteam
Teambuilding en stressmanagement: de sleutel tot een gezonde werkomgeving!
Geoteam|
27 February 2024

Stress op de werkvloer kan de productiviteit en het welzijn van medewerkers beïnvloeden. Ontdek hoe teambuilding kan helpen bij stressmanagement en het verbeteren van de werksfeer. Lees onze nieuwste blog voor inzichten en tips. Klik op de link hieronder om te lezen.


Lees er alles over in onze blog: https://www.geoteam.be/nl/teambuilding-en-stressmanagement?utm_source=social&utm_medium=eventplanner&utm_campaign=240227

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Advertenties