Coronaproof Boijmans Ahoy drive-thru museum succesvol en schadevrij afgesloten

Coronaproof Boijmans Ahoy drive-thru museum succesvol en schadevrij afgesloten

Boijmans Ahoy drive-thru museum in Rotterdam is succesvol afgesloten. Het project was bijna een week voor het einde uitverkocht en ook de daarna toegevoegde tijdslots verkochten in enkele uren uit.


In totaal bezochten circa 22.000 mensen gedurende drie weken schadevrij de tentoonstelling in hun eigen elektrische auto of in een door Breeman Automotive ter beschikking gestelde elektrische MINI of BMW. Tientallen mensen met een fysieke beperking hebben de tentoonstelling bezocht vanuit hun scootmobiel of rolstoel. De tentoonstelling trok de aandacht van musea en media wereldwijd en werd veelvuldig en positief beschreven. Het project kwam tot stand dankzij een zeer goede samenwerking tussen twee Rotterdamse iconen, Boijmans Van Beuningen en Rotterdam Ahoy. Het drive-thru museum kon plaatsvinden in een tijd waarin de grote evenementenhal van Ahoy leegstaat en het museum niet de beschikking heeft over het museumgebouw. 


De tentoonstelling met ruim vijftig werken was volledig coronaproof en werd in zeer korte tijd gerealiseerd mede dankzij het vertrouwen van de directies, de inzet van de medewerkers en de financiële ondersteuning van verschillende particuliere fondsen en overheidsfondsen. Het Kickstart Cultuurfonds ondersteunde dit project omdat het publiek op een positieve manier weer 'live' in de 1,5 metersamenleving in aanraking werd gebracht met kunst en cultuur. Onmisbaar voor het realiseren van deze tentoonstelling waren de bijdragen van onze trouwe partners en dierbare sponsoren; BankGiro Loterij en al haar deelnemers, Mondriaan Fonds, Fonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Boijmans Business Club. Dank aan Riwal Hoogwerkers, Breeman Automotive B.V., West8, Rotterdam Make it Happen en Gemeente Rotterdam.

www.ahoy.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures