Neptunus, ook specialist in demontabele, tijdelijke (nood)gebouwen

Neptunus, ook specialist in demontabele, tijdelijke (nood)gebouwen

Met de corona-epidemie kwam er (voorlopig) een abrupt einde aan evenementen. Voor de hele evenementenbranche een hard gelag. Ook voor Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen.


Tenten werden niet meer voor evenementen en festivals gebouwd, maar diende als triagetenten, stockagetenten en terrasoverkappingen voor de horeca. Daarnaast kwam de focus bij Neptunus volledig te liggen op die andere tak: demontabele gebouwen. Semi-permanente gebouwen die dienst doen als tijdelijke supermarkt, sporthal, showroom, opslaghal, collegezaal, restaurant of ziekenhuis. 

 


Tijdelijk Covid-19 ziekenhuis in Jersey

Een mooi en recent voorbeeld van een tijdelijk gebouw is het Covid-19 ziekenhuis wat Neptunus bouwde op het eiland Jersey (voor de Franse kust). Voor de acute zorg van Covid-19 patiënten plaatste Neptunus er in slechts 7 dagen een noodziekenhuis van 4.200 m2 met een maximum capaciteit van 180 patiënten. Snelheid was essentieel in planning, ontwikkeling en bouw van dit project. De regering van Jersey had behoefte aan een tijdelijke structuur van hoge kwaliteit die in een tijdsbestek van slechts enkele weken kon worden gebouwd. Binnen 4 weken werd het noodziekenhuis sleutel-op-de-deur opgeleverd.

 


Modulaire, duurzame en flexibele gebouwen

De gebouwen van Neptunus zijn snel leverbaar, binnen no-time gebouwd en volledig demontabel. Al naar gelang de behoefte. Zo kan er gekozen worden voor enkele maanden of zelfs voor wel 20 jaar. Gehuurd of gekocht. En het woord zegt het al: demontabel. Wanneer de ruimte niet meer nodigis, wordt het gebouw gedemonteerd en eventueel verplaatst. Alle materialen zijn herbruikbaar. Dat betekent de eigenschappen en voordelen van onroerend goed, maar dan zonder de risico’s en mét optimale duurzaamheid en flexibiliteit.

 

Benieuwd naar wat een tijdelijk, demontabel gebouw voor u kan betekenen? Surf snel naar:

www.neptunus.eu/demontabele-gebouwen/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties