JADA events organiseert exclusieve diner events

JADA events organiseert exclusieve diner events

JADA events stevent af op een jaar 'technisch werkeloos' en 5 miljoen omzetverlies door de crisis. Zaakvoerders Jan en Danny blijven het hoofd boven water houden, maar jij kan hen en hun partners helpen om ze aan het werk houden, ook na de crisis, door jezelf te laten verwennen!


Kom vanaf 2 oktober dineren met een beleving op een prachtig schip met een sterrenchef, of in een unieke locatie met een topartiest. Het zal in ieder geval een exclusief verwenmoment worden én je steekt er hen een hart mee onder de riem. Ontdek snel alle concepten op de gloednieuwe website en boek je tafeltje(s) nog vandaag, want de plaatsen zijn (door Corona) beperkt!


©RobertAarts_BlueRhapsody_01-090719_129.jpg

Foto ©RobertAarts

 


Pop Up (sterren) restaurants

Elk concept van Dineren met Beleving is opgevat als een pop-up restaurant. Ze ontvangen je met een glas bubbels en amuses om vervolgens een 4-gangendiner te serveren. Maar er valt meer te beleven, want op de schepen Blue Rhapsody en Grace Kelly krijg je er een vaartocht bij, en in sommige concepten sterrenchefs als Viki Geunes ('t Zilte) of Olivier de Vinck (Kommilfoo). In andere concepten bieden ze dan weer top-artiesten aan in een unieke locatie als de Handelsbeurs of een China Light diner in de Marmeren Zaal van de Antwerpse Zoo.


GraceKelly_ByNight_cmyk_zilver_anker_LowRes.jpg

 


Exclusief 

Alle diners zijn corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels, waardoor de dinerbeleving zeer exclusief zal zijn. Wil je het nog exclusiever, dan kan je de concepten ook volledig privatiseren, bijvoorbeeld voor je bedrijf of je verjaardag, of... Én je ondersteunt bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca, in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

 

Wees er dan ook snel bij en boek nog vandaag. Voor meer informatie en reservaties kan je terecht op onderstaande website, of bij Danny op 0496 389 790.

www.dinerenmetbeleving.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Advertenties