Internationale eventsector kleurt rood op 11 augustus

Internationale eventsector kleurt rood op 11 augustus

De supply chain voor evenementen staat op instorten en heeft dringend meer steun nodig om de Covid-19-crisis te overleven. 'Red Alert' is het internationale initiatief van Plasa.org, dat nu de steun krijgt van over de hele wereld.


Bundel de krachten met een groeiende collectief van organisaties, eventbedrijven en freelancers om de stem van onze branche te laten horen en onze kansen op verdere ondersteuning te vergroten. Ook in onze regio heeft bijvoorbeeld de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) in Nederland een communicatie uitgestuurd naar haar leden en de sector om deze actie te steunen. In België steunt BESA en de alliantie het initiatief.


Op 6 juli lichtten honderden locaties, monumenten en gebouwen in het VK rood op om de aandacht te vestigen op de evenementen- en entertainmentindustrie, van het Minack Theatre en Eden Project in Cornwall, het National Theatre in Londen, de Royal Albert Hall, ... tot de Blackpool Tower. Het doel van de campagne is om steun te krijgen bij het brede publiek en de regeringen wakker te schudden.


Light It In Red - Eden Project 1 - photo by Ben Foster.jpg

Photo: Ben Foster


#WeMakeEvents brengt alle aspecten van de evenementen- en theaterindustrie samen om de gezamenlijke stem te laten horen. Tot de betrokken partijen behoren onder meer brancheorganisaties en meer dan 100 van 's werelds toonaangevende fabrikanten van audio-, verlichtings- en videoapparatuur, productiebedrijven en freelancers.


De #WeMakeEvents campagne is nu in RED ALERT en gaat door totdat de sector opnieuw mag opereren op een manier die niet wordt beperkt door social distancing.Nieuw evenement op 11 augustus

Er staat nu een tweede evenement gepland op dinsdag 11 augustus. De organisatie roept bedrijven en evenementenlocaties in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld op om hun gebouw in het ROOD te verlichten.


Op dinsdag 11 augustus organiseert de #WeMakeEvents -RED ALERT- campagne een actiedag om de regering op te roepen om ons een reddingsboei te gooien voordat we het talent en de expertise verliezen waar de wereld jaloers op is.


Theaters, pophallen, evenementenlocaties en alle andere locaties die belangrijk zijn voor de live industrie kunnen zich aansluiten en hun pand rood kleuren. Als je van plan bent deel te nemen aan het evenement op 11 augustus, kun je je registreren op de website www.lightitinred.co.uk


2. Mayflower Theatre, Southampton - Michael Palmer Photography.jpg

Photo: Michael Palmer


1. Milton Keynes Theatre -photo by Ben Carter- White Event Productions.jpg

Photo: Ben Carter

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties