Meeting in de natuur Bij Terhills Hotel

Meeting in de natuur Bij Terhills Hotel

Te midden van weelderige Limburgse flora, bijzondere fauna en indrukwekkende waterpartijen staat het gastvrije Terhills Hotel. Ontdek het aanbod van 59 luxe hotelkamers, brasserie, bar en meeting- en eventfaciliteiten. Je bevindt je hier vlak langs het shoppingparadijs Maasmechelen Village, het wandelwalhalla Nationaal Park Hoge Kempen en dit op een steenworp van Nederland.


Actief, sportief, recreatief, ... Terhills biedt een heleboel thrills waardoor zakelijke meetings met ontspanning en plezier kunnen gecombineerd worden. Daarmee wordt elke meeting of event een bijzondere beleving!


Ook deze zomer heeft het exclusieve hotel een heleboel leuke activiteiten voor groepen in petto:   

     


Terhills Cablepark

Hier kan je waterskiën en wakeboarden in een idylische setting (ook beginners). Of klauter op het uitdagende Aquapark met hindernissen tot 4 m hoog, de ideale teambuilding! Wie liever kijkt, vlijt zich neer op het strand bij de beachbar en geniet van de mooiste zonsondergang van Limburg.


Terhills Aquapark -3.jpg



Nationaal park Hoge Kempen 

Terhills is de thuishaven van de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Samen met een Ranger kan je op een ontspannen of actieve wijze het Nationaal Park ontdekken! Onze tip? Ga voor de 'Volle maan wandeling', een nachtelijke wandeling naar de top van de mijnterril.


Terhills-lentebeelden-20200410-hr-020.jpg



Elaisa Wellness

In dit gloednieuwe wellnesscomplex vind je 7 sauna's, 4 baden, hammam, zonneweide en meerdere relaxruimtes. Dit omringd door de prachtige natuur van Terhills, geometrische vormen, kristallen en de invloeden van oeroude wereldculturen. Geniet van een unieke, natuurlijke wellnessbeleving! Ook workshops voor groepen zijn mogelijk.


terhills-drone-hr-017.jpg



The Bakery 

Brood, muffins of echte Limburgse vlaai leren bakken? Dat kan bij The Bakery, een unieke belevingsbakkerij waar je ondergedompeld wordt in de wondere wereld van brood en banket.


LRM-Terhills-campagne-20190915-hr-068.jpg
www.terhillshotel.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties