Hoe houd je contact na je evenement met je deelnemers?

Hoe houd je contact na je evenement met je deelnemers?

Een vraag. Hoeveel tijd en werk steek jij in het plannen en managen van je event? Veel waarschijnlijk! Een evenement plannen komt neer op het bouwen, promoten en verkopen van een product. Eens je iets hebt gelanceerd, wil je zo veel mogelijk leads aantrekken en hen snel converteren naar 'deelnemers'. 

 

Negeer jij de nieuwe relatie die je met je prospecten opbouwt en mis je daardoor de kans om hen door de conversietunnel te loodsen? Natuurlijk niet! Waarom zou je de relatie met de mensen die je event hebben bijgewoond dan niet gebruiken?

 

Niet in contact blijven met je bezoekers kost je geld en gemiste kansen. Het zijn natuurlijk dé bezoekers voor je volgende event, en misschien kopen ze ook nog wel een dienst of product van je. Maar dat doen ze alleen als je contact met hen houdt en je de relatie met hen voedt die je opbouwde tijdens het event. Met andere woorden, bekijk je event als een platform waar je het contact met je doelgroep initieert. 

 

Maar hoe creëer je dat contact na het event? Deze eenvoudige maar efficiënte tips zullen je helpen je relatie met je deelnemers te laten groeien:Tip 1. Ontwerp een gepersonaliseerde verzorgende campagne na je event

Meestal is een bedankmail voorzien, aangevuld met, laat ons eerlijk zijn, een saaie vragenlijst. Wie doet deze mail open en ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Very Food Catering
Cateraar Very Food groeit en koopt nieuw pand
Very Food Catering|
22 February 2024

Een nieuw hoofdstuk voor Very Food catering: meer ruimte en meer smaakbeleving


In het boeiende verhaal van Very Food Catering tekent zich een nieuw hoofdstuk af, aan ruimte alvast geen gebrek in hun gloednieuwe pand.

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 16 February 2024

Proficiat!

Like | Reply

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties