Innovatieve modulaire units voor binnen en buiten

Innovatieve modulaire units voor binnen en buiten

In een snel veranderende wereld is innovatief productontwerp de sleutel tot voortdurende groei. Aluvision stelt met trots twee nieuwe productreeksen voor: een nieuwe manier om binnen en buiten modulaire omgevingen te creëren. Laat je inspireren!

 

De nieuwste outdoor living collection van Aluvision bevat een breed gamma aan modulaire leefunits, met oog voor minimalistisch design en optimale kwaliteit.

 


A good life is a collection of happy moments

Een Aluvision Box unit geeft je een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar eigen keuze toe, speel met verschillende materialen en kleuren om de perfecte buitenruimte te creëren. Met zijn modulair design kun je de leefunit vormgeven zoals je wenst. Creëer een aangename lounge in je tuin, de perfecte plek om te zitten, te relaxen, te eten of te lezen. Voor jezelf of om samen te zijn met vrienden en familie. En waarom schakel je de Aluvision Box unit niet in om bubbels een plekje te geven op je evenement?

 

Een Aluvision Bay unit bakent een leefomgeving af die het ultieme vakantiegevoel tot leven brengt zonder je tuin te moeten verlaten. Geniet van een verfrissend zomerbriesje of het ritselen van de herfstbladeren. Het is een ontspannende plek om op elk moment tot rust te komen. Mix en match kleuren en materialen. Waarom combineer je geen tropisch hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling?


7303_229811_Pergola2.jpg

Foto: Outdoor Box unit – 4x3 m – Give your outdoor unit that extra touch with the Ledline

 


Ook voor bedrijven en publieke ruimtes

Naast de outdoor collection biedt Aluvision ook een collectie van modulaire units voor bedrijven, co-werkplekken en openbare ruimtes. Minimalistisch design, ontworpen voor en door architecten. Speel met kleuren en materialen om elke ruimte creatief in te delen.


7303_229811_IndoorZurich.jpg

Foto: Indoor unit – 3x3 m



Je ontdekt de eindeloze mogelijkheden hier: outdoor en indoor.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties