Hotel Papendal opent haar deuren en is klaar voor een sportieve uitdaging

Hotel Papendal opent haar deuren en is klaar voor een sportieve uitdaging

De eerste bijeenkomsten in de evenementenbranche zijn inmiddels een feit. Ook Hotel Papendal heeft haar deuren opnieuw geopend voor de zakelijke bezoeker. De Arnhemse eventlocatie maakt op een verrassende manier gebruik van alle faciliteiten en het ruime evenemententerrein om de zakelijke branche en vitaliteit bij elkaar brengen.


Ga jij binnenkort voor het eerst weer een evenement organiseren? Lees hoe Papendal dit aanpakt en laat je inspireren voor je volgende bijeenkomst. 

 


Dynamische omgeving en creatieve opstelling maken het verschil

Gebruik deze periode om extra creatief aan de slag te gaan met jouw event opstelling. Weg met die standaard stoelen in een standaard opstelling. Creëer in plaats daarvan een inspirerende en leuke ruimte met skippyballen, fietsen of hangmatten, uiteraard met inachtneming van de 1,5m. Binnen of buiten. Op deze manier geef op een verantwoorde maar eigenzinnige invulling aan jouw plenaire sessie.


 

Breng jouw gasten in beweging #OpPapendal

Een sportieve break is natuurlijk de ultieme manier om je publiek in beweging te krijgen. Op Papendal zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga aan de slag op de BMX fiets, schiet in de roos op de handboogbaan of werk aan de teambuilding tijdens de bootcamp. Toch liever zelf niet de handen uit de mouwen steken? Laat je dan inspireren door een bekende sportspreker.  


 

Vitaliteit zit in de details: ga voor een gezonde snack

Gezondheid en vitaliteit is belangrijker en actueler dan ooit. Die doorvertaling kun je ook maken naar het eten en drinken tijdens jouw bijeenkomst. Kies daarom voor een verantwoord menu. Wat dacht je van een super gezonde cupcake of een heerlijke smoothie? De chefkok van Papendal verwerkt lokale, gezonde producten in de lekkerste snacks. En als je dan toch gezond bezig bent, neem dan even de tijd om genieten van een wandeling. Want waarom binnen blijven als het buiten kan?

 

Meer weten over jouw event #OpPapendal? Surf snel naar:

papendal.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties