Een Feel Good Moment @ Work? Daar helpt Grunewald.bar je bij

Een Feel Good Moment @ Work? Daar helpt Grunewald.bar je bij

Wil je als bedrijf het eerste deel van het jaar afsluiten met een 'Feel Good Moment'? Peter van Grunewald.bar stelt je drie uitgewerkte concepten voor om te aperitieven met collega's, mét respect voor de geldende regels.


Peter bedacht verschillende concepten:The After-Dip Cocktailparty @ Work

Beleef een echte cocktailparty, met cocktails of mocktails, gewoon aan je bureau! Uiteraard betrekken we ook je telewerkende collega's. Peter komt, net zoals voorheen, de cocktails 'live' ter plaatse maken. Het feestje duurt nu alleen wat langer zodat iedereen de tijd heeft individueel zijn drankje te komen halen. The After-Dip Cocktailparty kan indoor en outdoor doorgaan. Een toffe add-on is een dj inhuren, al dan niet in een 'silent-disco' formule. Wie dan nog moet doorwerken, kan dit in alle stilte doen. Kant-en-klare cocktails en mocktails op het werk

Grunewald.bar voorziet wat nodig is voor dit concept: glazen (of wegwerpbekers), voorbereide cocktails of mocktails, ijs en afwerkingen. Peter levert alles op kantoor. Dit is de cocktail- en mocktailkaart:

  • Cosmopolitan: vodka - triple sec - limoensap - veenbessensap
  • Mai Tai: rum - amandelsiroop - limoensap - ananassap 
  • Red Summer: frambozen - elderflowersiroop - limoensap - veenbessensap - vodka  
  • Garden Gin tonic: kruidensiroop - limoensap - pompelmoessap - gin - tonic
  • S*x on the Beach: ananassap - veenbessensap - limoensap - perziksiroop - vodka
  • Passion Caipirinha: limoenpartjes - passievrucht - multi-vruchtensap - rum


Optioneel levert Grunewald.bar bij dit concept ook borrelhapjes.Apéro skype pakketten

Het was wat wennen toen 'aperitieven' in onze regio zijn intrede deed, maar we raakten er snel mee vertrouwd... En nu missen we het! De vraag naar kant en klare aperitief boxen is dan ook groot. Daarom werkte Grunewald.bar vijf verschillende boxen uit. Die leveren ze op kantoor of sturen ze op naar de telewerkers thuis. Kortom, toch nog een moment om te aperitieven met de collega's. Cheers.


Image-1.jpg  Staycation Cocktailbar @ Home

Waarom geen cocktailbar aan huis laten komen? Heel de zomer levert Peter een all-in formule in je tuin zodat je het echte vakantiegevoel beleeft. Ideaal bij een barbecue met vrienden of familie. De cocktails zijn een mix van klassiekers en enkele eigen creaties, een favorietenlijstje mag je zeker doorsturen. Wil je extra veel sfeer, dan schakelt Peter zijn Citroen Hy in.Zin gekregen in één van bovenstaande concepten? Vraag om meer info bij peter@grunewald.bar. Wacht niet te lang met je vraag. Last-minute aanvragen zijn moeilijker uitvoerbaar wegens de logistiek en leveringen. Zoals altijd wil Grunewald.bar alles tot in de puntjes verzorgen, vandaar de tip! Cheers!

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Onvergetelijke 'Family Day' of grandioos 'Dinner in the Cave'

Onvergetelijke 'Family Day' of grandioos 'Dinner in the Cave'

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Advertenties