Heropening van het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han met zes pluizige Poolwolf pupjes

Heropening van het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han met zes pluizige Poolwolf pupjes

Het magnifieke Wildpark van het Domein van de Grotten van Han mag terug bezoekers ontvangen. En er is twee keer goed nieuws, want zes kleine wolvenbaby's zagen onlangs het levenslicht.


Het Wildpark is met haar 250 ha het grootste natuurlijke dierenpark van België. Tijdens een ontspannende wandeling van 2.5, 5.5 of 7 km sta je oog in oog met de verschillende Europese diersoorten. Van het schattige marmotje tot de imposante oeros. Het is het enige park in België waar je de Big 5 van Europa kan ontdekken: de lynx, de wolf, de bruine beer, de bizon en de veelvraat. Deze laatste heeft een reputatie om 'u' tegen te zeggen: een lieflijk uiterlijk, maar gevaarlijker dan de meeste roofdieren! 



Een nieuwe start met nieuw leven

Eerst was er mama veelvraat die onlangs 2 kleintjes op de wereld gezet. Ze groeien als kool en tonen nu al het flinke karakter waar de soort zo om bekend (lees: berucht!) staat! En vervolgens de Poolwolvenfamilie, die met de komst van de pups vandaag uit 11 individuen bestaat! De ravottende pluizenbolletjes verkennen alvast nieuwsgierig hun omgeving en zijn een plezier om te observeren!



Een teambuildinglocatie, vlakbij maar toch helemaal anders

Na verschillende weken 'blijf in uw kot!' snakt iedereen naar een verandering van sfeer. Wat is er nu meer motiverend dan een toffe teambuilding met je naaste collega's? Om daarna weer helemaal on the roll te zijn. Het Domein heeft alvast alles tot in de puntjes voorbereid om jullie team een verkwikkend moment van ontspanning en plezier te bieden in het hart van de Ardeense natuur. Highlandgames, bushcraft, outdoor cooking, themahike met ranger, gastronomische belevingen, ... formules genoeg om totaal out-of-the-box te gaan! 



De beste omstandigheden

Het Domein heeft elke maatregel in acht genomen om de bezoeken in alle veiligheid door te kunnen laten gaan. Verschillende teams zijn gedurende 2 weken bezig geweest met de logistieke voorbereidingen om een veilige en fijne beleving te bieden. 


Meer informatie op de website:

grotte-de-han.be/nl/faq
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties