Hoe Novid virusvrij schermen levert

Hoe Novid virusvrij schermen levert

De gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten en leveranciers staan bij Novid voorop. CEO Jan van Dijk vertelt hoe het verhuurbedrijf de hygiëne maatregelen implementeert.


"We volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet. Waar nuttig en vereist, treffen we (aan)gepaste maatregelen volgens de algemene richtlijnen en aanwijzingen van de FOD Volksgezondheid", vertelt Jan van Dijk. "Zo zorgen we er voor dat de hardware die we verhuren steeds op een veilige manier gereinigd en gedesinfecteerd wordt."


"Bovendien werken alle Novid techniekers met handschoenen, dragen ze veiligheidshesjes en houden ze minimaal 1,5 meter afstand. Indien nodig, wordt de apparatuur op locatie nog eens extra schoongemaakt met desinfecterende producten."

 

Alle medewerkers werken momenteel vanuit huis. "Op die manier willen we hun veiligheid waarborgen én onze klanten de garantie bieden dat Novid kan blijven leveren, ook in deze uitdagende tijden. We volgen de voorschriften van de overheid inzake covid-19 stipt op maar zijn en blijven er voor onze klanten. Onze medewerkers werken door, leveren virusvrij en staan altijd voor je klaar." En dat is belangrijk want Novid levert in deze tijden ook schermen voor ziekenhuizen, retailers, ...

 

"We bereiden ons voor op verschillende scenario's om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen met respect voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties. We verwachten immers dat voor de heropstart van de economie heel wat schermen nodig zullen zijn om veilige signalisatie te voorzien."

www.novid.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties