19 'photo booth'-ideeën voor jouw volgende evenement

19 'photo booth'-ideeën voor jouw volgende evenement

Eén van de redenen waarom mensen feesten en evenementen bijwonen, is om plezier te hebben en te genieten. En wat is een betere verrassing dan een origineel fotohokje?


Of het nu een selfie of een groepsfoto is, mensen houden ervan om leuke momenten vast te leggen. Bovendien vinden ze het ook leuk om deze beelden op social media te plaatsen en hun ervaringen met de wereld te delen. Zie je waar we heen gaan? Het installeren van fotohokjes op uw evenement kan een goed idee zijn, zowel om de ervaring van uw bezoekers te verbeteren als om je gasten je evenement 'te laten' promoten door hun foto's op Instagram, Facebook of LinkedIn te plaatsen. Je moet er el voor zorgen dat je fotohokje leuk en creatief is zodat de foto's de moeite zijn om te delen. Hier zijn een paar voorbeelden die je kunnen inspireren voor je volgende evenement. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures