Bekijk het aanbod van het magische Sprookjes nv

Bekijk het aanbod van het magische Sprookjes nv

Enkele weken geleden kondigde veilinghuis Moyersoen-Auctim met veel enthousiasme de komst aan van een vijfdelige Sprookjes veiling waar al je gekste fantasieën tot leven komen. Wél, vanaf 3 maart is het zover: duizenden loten gaan open voor biedingen!


De grootste rariteitenverzamelaar Leo Coolen ter wereld zal zijn schatten verkopen via onze online veilingen. Alles gaat onder de hamer, enkel de verlichting blijft gespaard. 


Voor elke creatieve eventorganisator is dit de ultieme manier om je gasten volledig onder te dompelen in een magische wereld. Noem maar een thema op en we hebben het: van circus, film, retro en vintage tot Egypte, Western, of aliens! 


In Deel 1 kan je al verschillende polyester beelden en paspoppen vinden zoals een groot Frankenstein beeld, een Vrijheidsbeeld, een levensechte tovenaar of een ridder op een wit paard. In Deel 2 daarentegen vind je meer decoratieve zaken zoals een vintage meubel, een rood-goude paravent of Japanse vazen. 


Het aanbod wordt constant aangevuld met loten dus hou zeker de website goed in de gaten.


Hieronder vind je alvast de links naar de veilingen: 


 

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

INKART zet in op de zomer!

INKART zet in op de zomer!

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han

Advertenties