Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

6 januari 2020: de start van Auctim, het online internationaal veilingplatform voor B2B kopers en verkopers! Tot op de dag van vandaag had veilinghuis Moyersoen al kopers uit meer dan 130 landen. Met Auctim gaat ze internationaal haar software openstellen voor partners. En dat is ook interessant voor de eventsector.


Sinds 2007 heeft Moyersoen haar krachtige veilingsoftware uitgebreid tot één van de meest makkelijke en gebruiksvriendelijke platformen ter wereld. Vorig jaar begon Moyersoen samen met partners ook online veilingen te organiseren in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Met de geboorte van Auctim wordt de internationalisering doorgetrokken. 


Doorheen de jaren heeft Moyersoen ook zijn naam bewezen in de horeca- en eventsector. Zo kunnen organisatoren telkens beroep doen op een ruim aanbod materialen van sound & light tot horeca en catering veilingen. Van een professionele geluidsinstallatie tot moderne tenten, besteksets, eventmeubilair, en noem maar op! Bij Moyersoen vind je het allemaal, en dit aan eerlijke en voordelige prijzen. 


Met Auctim powered by Moyersoen zal er niet veel veranderen. De veilingen van Moyersoen lopen gewoon door, maar dan onder het hoedje van het Auctim platform. Bovendien zal er een ruimere keuze zijn in aanbod en locaties! 


Wil je meer weten over het Auctim-verhaal? Surf dan naar de website:

www.auctim.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures