Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

Moyersoen wordt 'AUCTIM powered by Moyersoen'

6 januari 2020: de start van Auctim, het online internationaal veilingplatform voor B2B kopers en verkopers! Tot op de dag van vandaag had veilinghuis Moyersoen al kopers uit meer dan 130 landen. Met Auctim gaat ze internationaal haar software openstellen voor partners. En dat is ook interessant voor de eventsector.


Sinds 2007 heeft Moyersoen haar krachtige veilingsoftware uitgebreid tot één van de meest makkelijke en gebruiksvriendelijke platformen ter wereld. Vorig jaar begon Moyersoen samen met partners ook online veilingen te organiseren in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Met de geboorte van Auctim wordt de internationalisering doorgetrokken. 


Doorheen de jaren heeft Moyersoen ook zijn naam bewezen in de horeca- en eventsector. Zo kunnen organisatoren telkens beroep doen op een ruim aanbod materialen van sound & light tot horeca en catering veilingen. Van een professionele geluidsinstallatie tot moderne tenten, besteksets, eventmeubilair, en noem maar op! Bij Moyersoen vind je het allemaal, en dit aan eerlijke en voordelige prijzen. 


Met Auctim powered by Moyersoen zal er niet veel veranderen. De veilingen van Moyersoen lopen gewoon door, maar dan onder het hoedje van het Auctim platform. Bovendien zal er een ruimere keuze zijn in aanbod en locaties! 


Wil je meer weten over het Auctim-verhaal? Surf dan naar de website:

www.auctim.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties