Hoe je event promoten in 2020

Hoe je event promoten in 2020

Digitale marketing en promotie, je kunt niet zonder! Aanwezig zijn op social media, interageren met mensen, creëren van spannende content en advertentie- en communicatiecampagnes runnen, het zijn allemaal must-do’s als je de juiste aanwezigen op je event wil aantrekken.


Maar het wordt er niet gemakkelijker op. Om je een idee te geven, in maart 2019 alleen al, werden er elke dag 4,4 miljoen blogposts gepubliceerd. Het online gebeuren groeit elke dag. Opvallen vraagt nu een aanzienlijke inspanning. Een link op je social media account naar je website zetten of je event op social media aankondigen, is niet langer voldoende. Een slimmere aanpak is nodig.


Het goede nieuws is dat je niet hoeft te targetten op een groot publiek om de juiste leads binnen te halen. Je moet je boodschap ook niet van de daken schreeuwen op elk platform. In tegendeel, als je de juiste profielen wil aantrekken, gebruik dan een paar goed gekozen platformen. Om je daarmee te helpen, hebben we een lijst samengesteld van zaken die je kunt doen om je event bij het juiste publiek aan te prijzen in 2020:Kies voor podcasts

Ja hoor, er zijn mensen die je willen interviewen. Denk niet dat jij geen verhaal te vertellen hebt. Er staan vele podcastuitgevers te springen om jou in hun shows te krijgen. Volgens Music Oomph: "zijn er ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Rent-A-Willys
Geschenkenbon : op stap met een willys jeep
Rent-A-Willys|
01 December 2021

De pakjestijd komt er (weer) aan. Hier koop je een stijlvolle geschenkenbon waarbij de ontvanger op stap mag gaan met een authentieke willys jeep. Wil je dit koppelen aan WO2, dan kies je voor de "Warbird Route".

Maken oorlogsverhalen je niet blij, dan kies je voor de "Country style jeep tour".

Wat dit juist zo speciaal maakt : de ontvanger van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties