Uitslaande brand bij evenementenboerderij in Boxtel

Bij evenementen- en activiteitenboerderij 't Dommeltje in Boxtel woedde vrijdag een hevige brand. Volgens verschillende media vielen daarbij geen gewonden.


De brand ontstond rond 10 uur toen de eigenaar een heater wilde aansteken waarbij de gasfles in brand vloog. Het pand kon niet meer worden gered, waardoor de brandweer het horeca-gedeelte gecontroleerd liet uitbranden. Er vielen geen gewonden en ook alle dieren konden worden gered.


De boerderij doet dienst als evenementenlocatie. Er worden bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes (zoals boerengolf, een escaperoom en verschillende boerenspellen), bruiloften, vergaderingen en andere activiteiten georganiseerd.


Op haar website laat het bedrijf weten dat het grootste gedeelte van haar locatie verwoest is en dat ze contact zullen opnemen met iedereen die een boeking heeft staan.Bron: Brabands Dagblad, Omroep Braband

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

AED Studios
360° LED Studio at AED Studios!
AED Studios|
26 February 2024

Ben je op zoek naar de perfecte setting voor jouw awardshow, galadiner, nieuwjaarsreceptie, of ander spectaculair evenement? Zoek niet verder!

AED Studios heeft de ultieme oplossing: een (tijdelijke) state-of-the-art evenementenruimte die met een 360° LED-wall de grenzen van verbeelding doorbreekt.

 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties