Word kartingkampioen tijdens de 'eventplanner.be /.nl trophy 2020'

Word kartingkampioen tijdens de 'eventplanner.be /.nl trophy 2020'

Werk jij in de eventsector en ben je op zoek naar een uitdagende teambuilding? Een unieke netwerkopportuniteit? Neem het samen met je team op tegen andere eventbedrijven en -locaties!


Inkart en eventplanner.be organiseren samen een spannende endurance race exclusief voor de eventsector. Met een team van collega's of zakenrelaties ga je de strijd aan tijdens een drie uur (!) durende uithoudingsrace op het één kilometer lange indoor en outdoor kartingcircuit van Inkart in Puurs, dichtbij de A12. Het ervaren Inkart Team zorgt voor de perfecte begeleiding van bij de start tot aan de finish. Er is plaats voor 24 teams van minimum 4 piloten, ervaring is niet vereist.
Netwerken tijdens BBQ

Spanning en fun gegarandeerd! Maar daar blijft het niet bij. Tijdens het event geniet je van de bekende fijnproevers BBQ van Inkart. Een uitgelezen gelegenheid om te netwerken met de andere teams. Trouwens, ook supporters zijn mits inschrijving meer dan welkom, naast het circuit of op het terras. 


Praktisch

De eventplanner.be Trophy 2020 gaat door op maandag 22 juni 2020 en start om 18 uur. De deelnameprijs bedraagt 725 euro per team (excl. btw) tot 6 personen, BBQ inbegrepen. Uiteraard kun je meerdere teams inschrijven.Durf jij het op te nemen tegen het eventplanner.be racing team? Schrijf je in via de link hieronder. Wacht niet te lang, want voor beide races zijn de teamplaatsen beperkt.

inkart.be/nl/eventplannerbe-nl-trophy
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties