Ontdek Turnhout als congres- en eventstad

Ontdek Turnhout als congres- en eventstad

Er beweegt heel wat in deze kleine stad. Nieuwe gebouwen en recente verbouwingen maken Turnhout steeds aantrekkelijker voor evenementen. Bedrijven en organisaties kunnen er vlot terecht voor korte of meerdaagse, regionale of internationale bijenkomsten tot makkelijk 300 deelnemers. 

 

Een ideaal moment om Turnhout te (her-)ontdekken is tijdens de FRESH conference. FRESH is een congres over congressen. "FRESH helpt bedrijven en organisaties om betere presentaties en bijeenkomsten te organiseren. Naast gerenommeerde sprekers over boeiende onderwerpen kan je ook heel wat leuke plekken ontdekken. Ontdek het stadscentrum als congrescentrum", vertelt organisator Maarten Vanneste.

 

Het FRESH team heeft twaalf locaties uitgekozen op de as 'Grote Markt - Begijnhof - Kanaalzone'. Die kan je allemaal in vol ornaat ontdekken. Van de verborgen parel Headroom (muziek en theater studio), over een oude industriële hal tot de concertzaal van de kunstacademie, het magnifieke Theater 1900 in opbouw en de twee splinternieuwe parels: Hotel Turnova **** en toprestaurant Hert. Tegelijkertijd krijg je demonstraties van 3D-klank voor events door Ozark Henry, geweldige technieken en technologie voor bijeenkomsten en ontmoet je een heleboel interessante mensen uit de meeting- en eventsector.

 

Kom Turnhout als congresstad ontdekken op 13, 14 en 15 oktober. Ofwel voor het hele congres of enkel maandag, dinsdag voormiddag tot en met de lunch of enkel de ‘Turnova Night’ met diner op maandag van 16:00 tot 21:00.

 

Registreer nu op:

www.theFRESHconference.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties