Hoe creëer je een hippe bar of leefruimte?

Hoe creëer je een hippe bar of leefruimte?

'Simplicity is beauty': daar zijn we het allemaal mee eens. De trend van het laatste jaar is dan ook om een interieur zo minimalistisch mogelijk in te richten en liefst met ruwe, natuurlijke materialen zoals hout en onbewerkte metalen.


Het is dan ook geen toeval dat de ideale veiling nu online staat met alle items om een vintage look & feel te creëren! Het gaat om een bijzonder aanbod van diverse vintage en antieke voorwerpen uit de nautische en maritieme sector zoals klokken, industriële hanglampen, bureaulampen en andere decoratie- en verzamelobjecten.


Daarnaast, kondigt Moyersoen, na een grote succesverkoop van Expo Rent beursmeubilair, een tweede en laatste deel aan dat op 7 oktober opent. Zoals in de eerste veiling, gaat het over een grote stockliquidatie van meer dan 5.000 stuks (stoelen, tafels,  banken, ...) die starten aan 1 euro per lot. Reden te meer om mee te bieden! 


Volg alle updates hier: 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures