Niet te missen, Ostend Inspirational Congres

Niet te missen, Ostend Inspirational Congres

Op 22 oktober is het Kursaal Oostende ‘the place to be’ voor een dag vol inspirerende ideeën, keynote sprekers en interessante netwerkmogelijkheden. Zet je duikbril op en bereid je voor op ‘a real deep dive for the meeting industry’.

 

Dit mag je verwachten:

 

Tom Palmaerts, partner bij Trendwolves, geeft je een rondleiding door de allernieuwste trends in de meeting industry en hij vertelt hoe je je er best op voorbereidt. Moderator Samme Allen challenget je ondertussen uit om nog dieper te duiken en nog verder te gaan. Deze ervaren moderator stond op het podium van een brede range aan internationale events. Ze tackelt gevoelige onderwerpen, managet energetische debatten en cross culturele uitdagingen in tijds- en drukgevoelige omgevingen als geen ander.

 

De zoektocht naar en de bescherming van ons erfgoed en het belang daarvan voor de meetingsector brengt je in de namiddag letterlijk naar het water. Time to jump and start exploring! Je leert je dive buddies nu echt kennen. Pieter Jan Jordaens introduceert je daarna in blue energy en offshore wind en Niel van Herck geeft je inzichten in de do’s and don’ts van social media voor onderaannemers, met referenties als de NMBS en Toerisme Vlaanderen op zak. Vervolgens laat Peter Craeymeersch van Kursaal Oostende je kennismaken met alle projecten die er nog op stapel staan in Oostende. Hij vertelt je ook hoe de stad aan zee zich voorbereidt op de toekomst.

 

Ostend Inspirational Congres is een internationaal congres in het Kursaal Oostende. Het evenement zelf en alle communicatie verloopt in het Engels. Het programma is volledig gratis voor meeting- en eventmanagers.

 

Registreren kan via de link hieronder. Meet in Oostende legt je duikmateriaal alvast voor je klaar. Wacht dus niet te lang om aan boord te springen!

 
 
www.meetinoostende.be/nl/inspirational-congress
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties