4 tips voor een onvergetelijk Winter Wonderland op je eigen parking

4 tips voor een onvergetelijk Winter Wonderland op je eigen parking

Bij het woord 'winter' denken wij vaak aan kou, gezelligheid, knusse hoekjes en het knisperend haardvuur. Het is en blijft immers voor ons allen 'The Most Wonderful Time of the Year'. Ook al lijkt het nog ver weg, voor je het weet staat dit jaargetij alweer voor de deur. Als organisatie is het nu het moment om stil te staan bij kerstpakketten, kerstborrels en de jaarafsluiting met het personeel.

 

Wil jij het eens over een andere, unieke boeg gooien? Merlijn de Hoog, eigenaar van Wizard Events te Breda, deelt zijn tip voor een perfect concept anno 2019: een Winter Wonderland event op eigen locatie. Merlijn: "Een volledig georganiseerd Winter Wonderland festival op locatie is origineel én het brengt zowel voor organisatie als haar medewerkers voordelen met zich mee."

 

 

1. Zorg voor een knus en informeel concept

Een ware Winter Wonderland metamorfose op eigen terrein of parkeerplaats. Denk aan glühwein geserveerd vanuit houtgestookte ketels. Compleet met winters aangeklede stretchtent, bartonnen, vuurkorven, fonkelende lampjes, warme dekens en heaters. Dit winters decor zorgt voor een knus, gezellig buitenevenement. Én… geen chique kledingvoorschriften, maar juist die gebreide foute kersttrui. Deze is niet alleen ontzettend grappig, maar ook lekker warm.

 

 

2. All you need is Winter-BBQ

De wintersmoker, stoere winters gedecoreerde foodstations of foodtrucks, green-eggs, flammkuchen uit hout gestookte oven, een ofyr borrel assortiment en desserts of flames. Voor ieder wat wils tijdens deze culinaire winterse BBQ-belevenis. Niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens hartstikke gezellig.

 

 

3. Gegarandeerd een grote opkomst van het personeel

Een evenement op eigen terrein betekent automatisch ook een hoge opkomst van het personeel. Zorg dat je voorafgaand aan het event een 'verplichte' meeting hebt voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld de presentatie van de jaarcijfers of de strategiebepaling voor komend jaar. Sluit dit officiële gedeelte winters af met een hapje en drankje. Gelijk ook handig voor de werkkostenregeling. Al nagedacht over het kerstpakket? Dan is dit event de perfecte gelegenheid om deze uit te delen én een hoge opkomst te garanderen.

 

 

4. Shop je eigen kerstpakket

Het perfecte moment om een kerstpakket op een unieke en persoonlijke manier te overhandigen. Net even wat anders dan anders. Een kerstmarkt met verschillende kramen. Voldoende keus voor iedereen. Zo gaat iedereen tevreden met een zelf samengesteld pakket naar huis. Hoe leuk is dat?!

 

Benieuwd hoe zo’n Winter Wonderland op jullie eigen terrein eruit zou kunnen zien? Bekijk dan snel de winter inspiratie video:

 

 
 
business.wizardevents.nl/portfolio/winter-inspiratie-video/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties