Budgettip: koop je materiaal, meubilair, ... voordelig via een veiling

Budgettip: koop je materiaal, meubilair, ... voordelig via een veiling

Evenementen organiseren kost heel wat geld. Zin om te besparen zonder compromissen? In enkele klikken kun je interessante koopjes doen op het net. Ontdek diverse veilingen en bied mee. Makkelijk, betrouwbaar en snel.

 

Wanneer je nieuwe stoelen, tenten, traiteurmateriaal of wat dan ook nodig hebt, ga je naar de groothandel of je vraagt ergens een offerte aan. Daar is niets mis mee, maar het kan ook anders. En goedkoper! Op de veilingsite van Moyersoen kun je voortdurend koopjes doen en zo fiks besparen.

 

 

Veilingen voor de event organisator

Nog heel wat materiaal nodig om al je events in goede banen te leiden? Er zijn momenteel interessante veilingen voor Horeca, Led, Sound & Light, zelfs eentje met meer dan 300 kavels aan eventmateriaal.

 

 

Breed aanbod

Je zal zien, het aanbod is enorm. Van tenten en Horecamateriaal tot grote LED-displays, geluidsinstallaties en meubilair. Dankzij de zoekfunctie vind je snel wat je zoekt. Meer nodig dan enkel eventmateriaal? Moyersoen is actief in quasi alle sectoren.

 

 

Zorgeloos en snel

Wat maakt een online veiling zo interessant? Bij Moyersoen koop je kwalitatieve goederen en machines aan een fractie van de winkelprijs. Bieden kan makkelijk vanuit je zetel, de klok rond. Even registrerenen je kan meebieden.

 

 

Betrouwbare partner

Twijfels? Niet nodig! Je bent zeker van een vlotte afhandeling en een veilige betaalprocedure. Moyersoen heeft meer dan 30 jaar ervaring met veilingen, waarvan 10 jaar met online verkoop. Het ervaren team zorgt voor de beste prijszetting, een uitgebreid aanbod en een snelle service.

 

 

Kom naar een kijkdag

De aangeboden goederen komen meestal uit faillissementen, stockliquidaties of vrijwillige verkoop. Ze zijn nieuw of tweedehands. Je koopt niet graag iets wat je alleen op foto hebt gezien? Bezoek dan de kijkdag van de bewuste veiling. Zo krijg je de kans om je koopje in detail te bekijken en vragen te stellen. Toestellen kun je bovendien testen. Bij elke online veiling staan de kijkdagen vermeld.

 

 

Ook voor verkopers

Moyersoen is er voor iedereen: event organisatoren, traiteurs, designers, marketingbureau’s, ... Heb jij goederen, voertuigen of machines die je graag te koop wil aanbieden? Moyersoen helpt je bij het verkopen van je overstock, voorraad en bedrijfsuitrusting. Zo win je tijd en is de deal snel rond.

www.moyersoen-auctions.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Dode en zeker 17 gewonden door zandstorm op Spaans festival: decor vliegt door de lucht

Advertenties